Cuma'ya Kalsa - 2010

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Amerika'da uzun yıllar gösterilen "According to Jim"in yerli versiyonu "Cuma'ya Kalsa"nın çekimleri başladı.

13042010114727.jpg



Başrollerinde Haluk Bilginer İnci Türkay Aysun Kayacı ve Ümit Erdim'in rol aldığı dizi yakında Kanal D'de ekrana gelecek. Dizinin TEM Stüdyoları'nda yapılan tanıtımında konuşan Haluk Bilginer "Son derece mutlu bir aileyiz. Üç çocuğumuz var. Baldızım (Aysun Kayacı) ve küçük kardeşi (Ümit Erdim) ile sürekli aynı evdeyiz. Cuma çok iyi bir aile babası ama sorunları çözmede kendine göre yöntemleri var. Bu yüzden dizinin adı 'Cuma'ya Kalsa' oldu" dedi.
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
1. Bölüm Özet

[DM]video/xcx1t1_cuma-ya-kalsa-1-bolum-fragman-izle_shortfilms[/DM]


Kanal D’de yepyeni bir komedi dizisi başlıyor!
"Cuma’ya Kalsa"

Kanal D’de 19 Nisan Pazartesi günü “Cuma’ya Kalsa” adlı yepyeni bir komedi dizisi başlıyor. Başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve Ümit Erdim’in oynadıkları, yapımını MED Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Fatih Aksoy ile Günay Koker’in yaptıkları “Cuma’ya Kalsa”; Amerika’nın ABC televizyon kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran “According to Jim” adlı sit-com’un uyarlaması. Ardı arkası kesilmeyen komik olayları, kahkahası ve eğlencesi ile milyonların tiryakisi olacağı dizinin konusu ise şöyle;

Genel Hikaye:

Cuma, karısını ve çocuklarını çok seven, sevimli bir adamdır. Eşi Şebnem, çocukları Çağla, Melis ve Berk’le birlikte mutlu bir aile yaşamı sürerler. Üst katta oturan baldızı Çiğdem ve kayınbiraderi Kerem de evin gediklisidir. Cuma ve Kerem beraber çalışmaktadır. Üniversite mezunu olan Şebnem ev kadınıdır. Çiğdem reklâm sektöründe çalışmaktadır. Çağla ve Melis, ilkokula, Berk anaokuluna gitmektedir. Cuma pek çok erkek gibi keyfine düşkündür. Sıcak yuvasındaki aile hayatının tadını çıkarmayı iyi bilir. Öte yandan hâlâ çocuk gibidir. Tipik bir erkek olan Cuma, futbol maçlarına, televizyon izlemeye ve site lokalinde arkadaşlarıyla iskambil oynamaya meraklıdır. Kayınbiraderi Kerem’le kafa dengidir. Baldızı Çiğdem’le atışmayı severler. Cuma ve Şebnem birbirine hâlâ aşık bir çifttir. Sık sık iddialaşmak aralarında bir aşk oyunu gibidir. Bu iddialaşmalar her seferinde, geri adım atmak istemeyen karı kocayı saçma sapan davranışlara sürükler, tartışmalar gittikçe daha gülünç hale gelir. Cuma sonunda karısının haklı olduğunu anlar, kendini affettirir. Ama bunun için önce durup dururken kalkıştığı işten pişman olması gerekir.

“Cuma’ya Kalsa” dizisi, 2001 yılında Amerika'nın ABC kanalında yayınlanmaya başlayan, hâlâ aynı kanalda yayınlanan ve kanalının en çok izlenen 2. komedi dizisi olan “According to Jim” adlı sit-com’un uyarlamasıdır. Dizinin senaryo uyarlamasını ise Erol Hızarcı yapıyor.
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kızlar izlediniz mi bu dziyi? Ben Türk Malı izledim, onun için izleyemedim; ama bu daha kaliteli sanki.:dusun:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-26 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd2a53_cumya-kalsa-2-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Cuma’nın başı çocuklarla dertte

Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve Ümit Erdim’in oynadıkları, ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen ve izleyicilerden tam not alan yeni komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” bu gece ikinci ve yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde kahkaha tufanı esiyor.
Melis doğumgününü kutlamak için arkadaşlarını çağırmıştır. Şebnem hastalanınca partiyi iptal etmek ister ama, Cuma karşı çıkar. Parti boyunca çocuklara gözkulak olabileceğini ve onları eğlendireceğini söyler. Fakat dokuz kızın pijama partisine geldiğini iş işten geçince öğrenir. Cuma ve Kerem çocuklarla başa çıkabilmek için akla karayı seçerler.
Şebnem ve Çiğdem alışverişteyken, Şebnem bir kapkaççının saldırısına uğrar. Çiğdem kapkaççıdan çantasını kurtarmak için onunla boğuşmak zorunda kalır.
Bu yüzden sinirleri bozulur. Cuma olayı öğrenince eve iki kurt köpeği getirir. Fakat köpeklerle geçen ilk gece kabusa döner. Cuma ve Şebnem ile köpekler arasında kaçıp kovalama başlar.
 

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.921
Puan
113
Konum
Konya
Dızı reklamları sankı cocuklara da uygun gıbı geldı hanı matematık öldsün felan.Hemen bızım evde daha dızı baslamadan slogan oldu.Sonra ılk bolumunu soyle bı ızledım sonrasında kızıma yasak:sigara:Bana gore zaten degıl.Cok uzun soluklu olmaz gıbı gelıyo bana:sigara:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-03 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd2a53_cumya-kalsa-2-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Cuma işten kaytarıyor, Şebnem olaya el koyuyor

Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve
Ümit Erdim’in oynadıkları, ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen ve izleyicilerden tam not alan yeni komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” bu gece ikinci ve yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Cuma’nın evin alışveriş işlerinden kaytarmaya çalıştığını anlayan Şebnem duruma hemen el koyuyor.
Cuma, bahçede marketin çırağına rastlar. Şebnem’in sipariş getirenlere bahşiş vermesine karşı çıkar. Bundan sonra alışverişe kendisinin gideceğini, bütün ihtiyaçları alıp getireceğini söyler. Fakat çok kısa sürede pişman olur ve üstlendiği işten kurtulmak için her şeyi bile bile yanlış almaya başlar. Şebnem bu numarayı çakar ve karı koca arasında başlayan inatlaşma istenmeyen bir şekilde tırmanır.
Şebnem yatak odasını yenilemek ister. Banyoya da duş perdesi alır. Buna karşılık olarak Cuma, astronotlar için üretilen Kral Klozet Sistemini almak istediğini söyler. Tartışma çıkar, Şebnem o klozeti zaten sipariş ettiğini söyler. Ancak yalan söylemiştir. Bu yalanın ortaya çıkmaması için hemen satın almaya gider. Fakat ürün tükenmiştir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Cuma’ya Kalsa


Tarih: 2010-05-10 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


[DM]video/xd6ayq_cuma-ya-kalsa-3-bolum-1-part-dyzyse_shortfilms[/DM]

Cuma ve Kerem, Çiğdem’i işinden ediyor
Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve
Ümit Erdim’in oynadıkları sevilen komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Cuma ve Kerem, Çiğdem’in işinden kovulmasına neden oluyor.
Çiğdem, çalıştığı işyerinde tadilat yaptıracaktır. İşi Cuma ve Kerem’e sipariş eder. Cuma ve Kerem, Çiğdem’in işyerinde tadilat yaparken, müdürün Çiğdem’e çok kaba davrandığını görürler. Cuma ve Kerem müdahale eder. Bu müdahale Çiğdem’in kovulmasına neden olur.
Melis doğumgününü kutlamak için arkadaşları eve davet eder. Şebnem hastalanınca partiyi iptal etmek ister ama Cuma buna karşı çıkar, parti boyunca çocuklarla başa çıkabileceğini, hatta onları eğlendirebileceğini iddia eder. Ne var ki, bunun bir pijama partisi olduğunu çocuklar eve geldiğinde öğrenir. Cuma ve Kerem dokuz çocukla başa çıkabilmek için akla karayı seçer.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-17 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xdbci8_cumaya-kalsa-5-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Romantik Cuma

Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve
Ümit Erdim’in oynadıkları sevilen komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Şebnem, Cuma’nın romantik yanlarını keşfediyor.
Cuma evin ardiyesine çalışma masası koyacak kadar yer açmak için bazı eşyaları atmaya karar verir. Bunların başında çocukların okulda yaptığı şeyler vardır. Şebnem hatıra olarak sakladığı bu şeylerin atılmasına izin vermediği için, Cuma onları koyacak bir depo kiralamaya karar verir, ne var ki depo kirası Cuma’ya yüksek gelir. Kerem’le birlikte hepsini çöpe atarlar, Şebnem’e de depoya verdik derler. Sonra yalanın ortaya çıkmaması için akla karayı seçerler.
Cuma ve Şebnem film almak için DVD markete gider. Cuma romantik filmlerle dalga geçer. Sonra, Şebnem’in aldığı romantik filmi evde gizlice seyreder. Ama durum ortaya çıkar. Cuma’nın aslında çok duygusal bir erkek olması önce Şebnem’in hoşuna gider. Ama sandığının aksine, iki gözü iki çeşme ağlayan bir erkekten hoşlanamayacağını anlamaya başlar.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
[DM]video/xdephu_cumaya-kalsa-6-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Tarih: 2010-05-24 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


Şebnem, Cuma’ya tuzak kuruyor
Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve Ümit Erdim’in oynadıkları sevilen komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Cuma’nın kendisini kandırdığını öğrenen Şebnem, kocasına ders vermek için bir tuzak kuruyor.
Okul aile birliği, bağış toplamak için bir tombala oyunu düzenlemektedir. Ödül bir su yatağıdır. Cuma ve Kerem bunu duyar duymaz su yatağına talip olurlar. Cuma, su yatağını hile yaparak kazanır ama yeni yatağın üstünde Şebnem’e baktıkça, hile yaparak haklarını yediği insanları görmeye başlar. Yeni yatak Cuma’ya zehir olur. Kendini kurtarmak istedikçe daha çok batar.
Şebnem, daha önce söylediği bir söz yüzünden Cuma’dan özür diler. Cuma ne olayı hatırlamaktadır ne de Şebnem’in söylediği sözü. Fakat Şebnem’in kabahatini koz olarak kullanmak için durumu çaktırmaz, kırgın numarası yaparak akraba düğününe gitmekten sıyırır. Şebnem gerçeği Kerem’den öğrenir ve Cuma’yı tuzağa düşürmeye karar verir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-06-07 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi



Evde mücevher krizi var
Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve
Ümit Erdim’in oynadıkları sevilen komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Şebnem, yakından tanıdıkları bir adamın karısana pırlanta kolye hediye etmesine imreniyor ve ardından da evde mücevher krizi yaşanıyor.
Cuma ve Şebnem’in yakından tanıdığı bir adam, karısına pırlanta kolye hediye etmiştir. Şebnem ve Çiğdem bu hediyeye imrenmektedir. Cuma, evli erkeklerin eşlerine böyle hediyeler almasını gereksiz bulmaktadır. “Evli bir adam karısına böyle bir hediye alıyorsa, onu aldatıyordur” der. Bütün itiraz ve bahanelere rağmen, artık Şebnem’e bir mücevher alması gerektiğini anlar. Şebnem’e küpe alır ama konu kapanmaz, tersine, böyle başlar.
Şebnem çocuklar için yeni bir bakıcı bulur. Cuma hiç tanımadığı bu kadına güvenmez, bu yüzden Şebnem’den gizlice bir kamerası alıp, mutfağa yerleştirir. Bu sayede Şebnem’in gizlice para biriktirdiğini öğrenir ve onun gizli yerinden azar azar para yürütmeye başlar. Şebnem ise paraları yeni bakıcının aldığını sanır ve bunu ispatlamak için o da bir kamerası alır ve bunu Cuma’dan gizler. Böylece paraları Cuma’nın yürüttüğünü görür ve ona bir oyun oynamaya karar verir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Cuma’ya Kalsa


Tarih: 2010-06-21 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi

cuma_ya-kalsa.jpg


Şebnem’e reklam filmi teklifi geliyor
Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve
Ümit Erdim’in oynadıkları sevilen komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Şebnem’e ailesiyle birlikte oynayacağı bir reklam filmi teklifi geliyor.
Çiğdem bir reklam şirketinde iş bulur. Yeni patronu reklam filmi için Şebnem’i çok uygun bulur. Eşi ve çocuklarıyla birlikte reklam filminde oynamasını teklif eder. Şebnem kabul etmek istemez ama, Cuma, Kerem ve Çiğdem çok ısrar ederler. Zira reklam filminden alacaklarıyla parayla İtalya’ya gitmek istemektedirler. Hatta Cuma gemi biletlerini hemen alır. Fakat Çiğdem’in patronu Cuma’yı film için uygun bulmaz, yerine başka bir kişiyi oynatmaya karar verir. Cuma, yerine getirilen oyuncuyu çok kıskanır, reklam filmini sabote etmeye çalışır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Cuma’ya Kalsa


Tarih: 2010-06-30 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xduxyu_cuma-ya-kalsa-11-fragman_shortfilms[/DM]


Şebnem, Cuma’yı köşeye sıkıştırıyor
Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve
Ümit Erdim’in oynadıkları sevilen komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Cuma ile Şebnem arasında yine komik olaylar gelişiyor.
Cuma ve Kerem bir müşterilerinin Silivri’deki villasına davet edilmiştir. Aynı günlerde yaşlı ve çok geveze bir akrabaları ziyarete geleceği için Cuma’nın onu Şebnem’e bırakıp gitmesi kolay olmayacaktır. Bu yüzden Cuma bir plan yapar. Şebnem’i evlilik üstüne bir stand-up gösterisine götürür. Aklında, bu inceliğe karşılık Silivri’ye kaçmak vardır. Planı tam tıkırında yürürken Şebnem gerçeği öğrenir ve ona gününü göstermeye karar verir. Cuma da, elindeki bütün kozları oynamaya başlar.
Şebnem alıverişte Berk’e bir top almıştır. Cuma bu topun sarı – kırmızı olduğunu görünce deliye döner. Onu, siyah – beyaz Beşiktaş topuyla değiştirebilmek için her yolu dener. Fakat Berk kendi topunda ısrar eder. Baba oğul arasındaki ilk çatışma Cuma için kabus gibidir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
yenidiz175.jpg

trans.gif

Cuma'ya Kalsa


trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 07.07.2010 20:15
trans.gif

Kanal D’nin başrollerinde; Haluk Bilginer, İnci Türkay, Aysun Kayacı ve Ümit Erdim’in oynadıkları sevilen komedi dizisi “Cuma’ya Kalsa” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde, Cuma’nın başı çocuklarla derde giriyor.

Cuma maç seyrederken çocukların yanında küfreder. Kızı da bu küfürü kapar ve zaman zaman kullanmaya başlar. Şebnem ve Cuma bu yüzden tartışır. Cuma kızının bir daha küfretmemesi için kendi usulüne uygun yöntemler dener. Ama Çağla okul gösterisinde bale yaparken düşünce ağzından küfür kaçırır. Şebnem diğer velilere karşı Cuma’yı korumak zorunda kalır.Cuma ve Kerem, Melis’le birlikte markette alışveriş yaparken, Melis’in yediği gofreti bir raftan aşırdığını sanır, kızını hırsızlıkla suçlar. Sonra, o gofreti Melis’e bir gün önce caddede gofret dağıtan bir palyaçonun verdiğini öğrenir. Kızından özür diler, onu bir daha suçlamayacağına söz verir. Melis parktan elinde pahalı bir oyuncakla gelir, arkadaşının hediye ettiğini söyler. Melis’in o oyuncağı çaldığını düşünürler. Gerçeği ortaya çıkarabilmek için hafiyeliğe başlarlar.

Yapım : MED Yapım Yapımcı : Gülin Ertüm Türü : Sitcom (komedi) Yönetmen : Fatih Aksoy/ Günay Koker Senaryo Uyarlama: Erol Hızarcı Müzik : Mertol Şalt Oyuncular :Haluk Bilginer (Cuma), İnci Türkay (Şebnem), Aysun Kayacı (Çiğdem), Ümit Erdim (Kerem), Çağla Şimşek (Çağla), Melis Mutluç (Melis), Ataberk Mutlu (Berk)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst