Cöp Sis-Resimli

chatlack

Daimi Üye
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
1.188
Tepki
807
Puan
113
Konum
İstanbul
dsc02121.jpg


Malzemeler:

Terbiyeli et için:

1 kg kuşbaşı kuzu eti
2 kuru soğanın rendesi
1 baş sarımsak
karabiber
kekik
tuz
2 kaşık salça
1 çay bardağı zeytinyağı
Şişte etlerin aralarına dizmek isterseniz:

Domates, patlıcan, biber ( şişlere takılacak büyüklukte doğranmış)
Yapılışı:

Eti soğuk su ile yıka ve süz. Bir geniş kabın içinde tüm malzemeleri karıştır. Etide içine karıştır. Bu şekilde 1 gün buzdolabında dinlensin. Daha sonra istediğin gibi şişlere diz. Mangalda güzelce pişir.

Afiyet olsun
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst