Çok kötüyüm sizce intihar edeyim mi?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294

Arkadaşlar o kadar kötüyüm ki anlatamam intihar etme noktasına geldim artık!
21 yaşınayım ve babam çok fazla bilgisayar oynadım diye ağzımı burnumu kırdı yaşamak istemiyorum artık counter strike oynarken gerçekten vurulmayı gta san andreastaki testereyle doğranmayı istiyorum umarsızca fifa oynayıp kendi kendime faul yapmak istiyorum.. kısacası bende sizler gibi yaşamak istiyorum
6.gif

ölmek için çok gencim dayak yemek için çok büyük. sizce ne yapmalıyım? intihar mı edeyim yoksa babama karşılık mı vereyim? l ütfen bana yardım edin
6.gif

Alıntı

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Aynen Arinam güleriz aglanacak halimiza.
Findigim basligi görünce birde altinda senin adini görünce bastan bi $ok oldum dedim ne diyor bu findigimiz:confused:
hemen daldim iceriye megersem sorun baskaymis:sigara:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
kim bu intihardan bahseden anlamadım allah korusun sakın öyle şeyleri aklınızın ucundan bile geçirmeyin canı vern allah bize emanet olarak vermiş zamanı gelince ancakoemanetini alacak günahı çok büyük

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Sevgılı yavrucak soyle kı;Vaktı zamanında bızde cocukduk gencdık ve de hala cok sukur gencız.Bızım cocuklugumuzda her ne kadar senı ıntıharın esıgıne getıren sebepler olmasa da kendımden ornek vereyım.Sakız cıgnememden nefret eden ve her seferınde ulu orta fırca ceken annem bu taktık sayesınde normale dondu.

Sende bu taktıgı kullan kı baban mutluuu sen mutluuu....

Taktık ne mı?

Annemı sakız düşkünü bı kadın halıne getırdın hep cebımde bır fazla sakızla gezdım.Ne zaman anladım kı bakıslarından fırca gelıyo aldım actım agzına attım konusamaz fırcalayamaz oldu.

Eyyy genc nesıl....
Sende babanı counter strike,gta san andreas ve hatta metin 2 manyagı yap orta yolu bulun.

Bır ablan...

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Sevgılı yavrucak soyle kı;Vaktı zamanında bızde cocukduk gencdık ve de hala cok sukur gencız.Bızım cocuklugumuzda her ne kadar senı ıntıharın esıgıne getıren sebepler olmasa da kendımden ornek vereyım.Sakız cıgnememden nefret eden ve her seferınde ulu orta fırca ceken annem bu taktık sayesınde normale dondu.

Sende bu taktıgı kullan kı baban mutluuu sen mutluuu....

Taktık ne mı?

Annemı sakız düşkünü bı kadın halıne getırdın hep cebımde bır fazla sakızla gezdım.Ne zaman anladım kı bakıslarından fırca gelıyo aldım actım agzına attım konusamaz fırcalayamaz oldu.

Eyyy genc nesıl....
Sende babanı counter strike,gta san andreas ve hatta metin 2 manyagı yap orta yolu bulun.

Bır ablan...

Pisim ya sen psikolog olmalıymışsın:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Aynen Arinam güleriz aglanacak halimiza.
Findigim basligi görünce birde altinda senin adini görünce bastan bi $ok oldum dedim ne diyor bu findigimiz:confused:
hemen daldim iceriye megersem sorun baskaymis:sigara:

evet aynen bende o şekilde dalış yaptım basacaktım çırcayı neyseki yazılanları okudumda
fındık kurdu fırça yemekten kurtuldu :)

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
ay bu bir şakamıydı ben öyle düşünen biri var sandım neyyyyyyyyyyyse iyiki öyle düşünen biri yok teşekkürler:rose::rose::rose::rose::rose:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar