Çok kararsız kaldım sizce hangisi ??

Katılım
28 Ekim 2010
Mesajlar
26
Tepki
36
Puan
13
Konum
ankara
Slm canlar
Biz bayanlar istiyoruzki her aldığımız şık olsun evimizin konseptine uysun pişmanlıklar keşkeler yaşamayalım..İşte bende tam bu noktada size danışmak fikir almak istedim..
Şimdi canlarım benim büyük bir balkonum var..Cam balkonla kapalı..Bildiğiniz oda gibi yani..Şu anda boş ve ben oraya köşe koltuk takımımı yoksa ahşap oturma grubumu alayım tereddütte kaldım..
Köşe koltuğu rahatlık açısından istiyorum..Fakat oturma odası gibimi durur balkon havasından çıkar diye kararsızım..Ayrıca bana extra 1 koltuk takımı silme derdi olacak..Ama rahatlığını düşününce bunları aşarım gibime geliyor.
Diğer ahşap oturma grubuda temizlik açısından çok kolay fakat rahatlık açısından rahat olmayacak..
Sizce rahatlıkmı yoksa görünümmü?? Yerimde olsanız ne yapardınız??Balkonu büyük olanlar nasıl dekore ettiniz?? Cidden çok bunaldım bu konudan fikirlerinizi bekliyorum kızlar..
 

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat
Rahatlığına düşkünse eğer bence ona göre bir seçim yap bak ne çok örnek balkonlar var bunlar hem modern duruyor hem tam balkonluk abes durmaz...Ben olsam bu tarz birşeyler düşünürdüm.














 
OP
Beyonce
Katılım
28 Ekim 2010
Mesajlar
26
Tepki
36
Puan
13
Konum
ankara
Bunlar benimde çok hoşuma gidiyor ama nerde yaptırabileceğim hakkında hiç fikrim yok çünkü yeni karar verdik ve daha araştırmaya girmedim..Özellikle son resimdekine bayıldım..
 

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Moderatör
Katılım
30 Mayıs 2013
Mesajlar
3.232
Tepki
5.771
Puan
113
Konum
Netcen ziyarete mi gelcen :)
Bu tarz bir kış bahcesi de yapabilirsin çeşitli bitkilerle de süsleyince keyfine doyum olmaz koltuk olarakta bana sorarsan ben bambu yu tercih ederim

model8.jpg
 
OP
Beyonce
Katılım
28 Ekim 2010
Mesajlar
26
Tepki
36
Puan
13
Konum
ankara
3097v3b.jpg

Bu takımıda geçenlerde gezerken beğenmiştim kızlar..Bunlar nasıl kullanışlı olurmu sizce..Balkonda rahatlıkmı yoksa estetik bir görünümmü seçim yapmak zor cidden
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst