Çok acil tığ işi ressam beresi :)

Tepki
25
bayanlar bana yardım edin acil tarafından kolay yapımlı ressambersi örneği gerek büyük kızım için bilen varmıı:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Bere takmadığım için hiç örmedim ama bunları buldum belki işine yarar

1.jpg

----------------

ressam-sapka1-237x300.jpg

ressam-sapka2-237x300.jpg

ressam-sapka3-237x300.jpg

Modelin Yapılışı Berenin tepe kısmından 9 ilmekle başlanır, düz sıralarda 1 ilmek örüp,1 ilmek şişe dolanarak artış( ajur ) yapılır, örgünün tersi olan sıralarda tüm ilmekler ters örgü ile örülür. Ajurlar her bir dilimde 9 adet olana dek çoğaltılır. Daha sonra artış yapılmadan örgüye devam edilir ve berenin alt kısmına TOP lar yapılır. Bere istenilen ölçülerde yapılır ve son olarak da 4-5 sıra 1+1 lastik veya yine isteğe göre 2+2 lstik örülüp tüm ilmekler kesilerek kapatılır. Tepeden kenara doğru dikilerek bitirilir.
Tepeye ponpon veya püskül yapılabilinir veya sade bir şekilde kullanılabilinir.

TOP MODELİ : 1 ilmekten 5 ilmek çıkararak yapılır.1 ilmeği örer gibi yapıyoruz şişi çıkarmadan ipliği üstüne doluyoruz tekrar aynı ilmeğe batıp çıkarıyoruz, tekrar ipliği doluyoruz ve son kez aynı ilmeğe batıp bu kez şişi çıkarıyoruz. Ve bu 5 ilmeği 4 kez aynı yerde önlü arkalı örüyoruz. Son sırada tüm ilmekler toplanarak tek ilmeğe düşülür ve yanındaki ilmekler örülerek devam edilir.

Alıntı

OP
K
Tepki
25
Bere takmadığım için hiç örmedim ama bunları buldum belki işine yarar

1.jpg

----------------

ressam-sapka1-237x300.jpg

ressam-sapka2-237x300.jpg

ressam-sapka3-237x300.jpg

Modelin Yapılışı Berenin tepe kısmından 9 ilmekle başlanır, düz sıralarda 1 ilmek örüp,1 ilmek şişe dolanarak artış( ajur ) yapılır, örgünün tersi olan sıralarda tüm ilmekler ters örgü ile örülür. Ajurlar her bir dilimde 9 adet olana dek çoğaltılır. Daha sonra artış yapılmadan örgüye devam edilir ve berenin alt kısmına TOP lar yapılır. Bere istenilen ölçülerde yapılır ve son olarak da 4-5 sıra 1+1 lastik veya yine isteğe göre 2+2 lstik örülüp tüm ilmekler kesilerek kapatılır. Tepeden kenara doğru dikilerek bitirilir.
Tepeye ponpon veya püskül yapılabilinir veya sade bir şekilde kullanılabilinir.

TOP MODELİ : 1 ilmekten 5 ilmek çıkararak yapılır.1 ilmeği örer gibi yapıyoruz şişi çıkarmadan ipliği üstüne doluyoruz tekrar aynı ilmeğe batıp çıkarıyoruz, tekrar ipliği doluyoruz ve son kez aynı ilmeğe batıp bu kez şişi çıkarıyoruz. Ve bu 5 ilmeği 4 kez aynı yerde önlü arkalı örüyoruz. Son sırada tüm ilmekler toplanarak tek ilmeğe düşülür ve yanındaki ilmekler örülerek devam edilir.

Alıntı

çooookkk teşekkür ederim canım benim nette gezdim ama kızım beğenmedi bunu bi göstereyim kokoş anneni kokoş kızı bişi beğenmezki

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
65.987
Nk'm modellere bayıldım bende bere takmayı cok seviyordum kışın hele :uzgun:
Bu kış takamıycam :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar