Çocuklar Sakın Duymasın!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.283

Önceki gün İstinye Park’ta tek başına görülen Karadağlı, yedi yıl aradan sonra ekrana dönecek olan Çocuklar Duymasın dizisini eleştirenlere sert çıktı. Ünlü oyuncu dizinin ilk yayınlandığı dönemle şimdiki versiyonu arasında çok farklılık olduğunu belirtip diziyi Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Memnu gibi dizilerle karşılaştıran ve “Yeni bölümleri tutmaz” diyenlerin işi bilmediğini söyledi.
HT Magazin’in haberine göre; çekimlere geçtiğimiz günlerde başlanan ve fragmanları ekranda dönmeye başlayan dizinin çok iyi olacağını belirten Tamer Karadağlı, eleştirilere şöyle cevap verdi: “Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü kaç sezondur yayınlanıyor. ....in’ ler oradan. ‘Yeni bölümleri tutmaz diyenler ne anlarlar aileden, aile dizisinden...” Bu tarz konuşması dinleyenleri adeta şok etti.
Karadağlı’nın yanı sıra Pınar Altuğ’un da rol aldığı dizinin yeni bölümleri ağustosta ekranda olacak.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.497
dızıyı ozel hayatlarıyla katletmıslerdı
begenerek ızlıyordum ben yıne yarı yolda bırakmasalar barı
ama ıkısındende cok sogudum bırı esı askerde aldatır bırı cocugu var aldatır:kizdim:
aldatma uzerıne dızı cevırseydıelr ya:kizdim:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
bu diziyi bende cok severek izliyordum ama es se minde dedigi gibi özel hayatlari yüzünden diziyi bitirdiler:dusun:
insallah bu seferde öyle bir durum olmaz...

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
dızıyı ozel hayatlarıyla katletmıslerdı
begenerek ızlıyordum ben yıne yarı yolda bırakmasalar barı
ama ıkısındende cok sogudum bırı esı askerde aldatır bırı cocugu var aldatır:kizdim:
aldatma uzerıne dızı cevırseydıelr ya:kizdim:

he falla esosum ne de guzel demıs falla aynen katılıyorum bu fıstıga ben de :eek: yarı yolda bırakmıstılar resmen rezıllıkler sonucunda umarım yıne ole olmaz :kizdim:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
arada cok kopukluk var havuc büyümüs kiz ayni kiz diil
severek izliyodum
ama yine öyle seyredermiyiz bilmiyorum
:dusun::dusun::dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar