Çocuklar İçin Rengarenk Duvarlar

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
duv0129.jpg


Çocuklar İçin Rengarenk Duvarlar

Çocuk odalarını dekorasyonunu dekoratif duvar kağıdı modelleriyle tamamlayabiliriz. Tasarımcılar her zaman ki sıradan duvar kağıdı modeli yerine çocukların hayal gücünü zorlayacak ve geliştirecek tasarımlarla duvarları renklendiriyor.

Renklerin çocukların zihinsel gelişiminde faydası oldukça fazladır. Zeka geliştirici oyunların temalarıyla dizayn edilmiş duvar kağıtları ebeveynlerin en çok tercih edeceği modeller arasında yer almaktadır. Özellikle puzzle duvar kağıdı modelleri tam da bu amaca hizmet etmektedir. Kabartmalı görünüşüyle de farklı bir çocuk odası modeli oluşturabilirsiniz. Ya da boyama kitabını andıran duvar kağıdı modelini seçebilirsiniz.

3 boyutlu duvar kağıdı modeliyle de sıradışı bir tasarım kullanabilirsiniz. Hayvan temalı duvar kağıdı, manzara resimli duvar kağıdı modelleri ya da masal diyarını anlatan duvar kağıdı modellerinden herhangi birini seçerek çocuğunuzun odasına uygulayabilirsiniz. Emin olun ki bu şekilde muhteşem dekorasyona sahip odadan çocuğunuz hiç çıkmak istemeyecektir.

Kaynak : evdöşe

duvar-kagidi20.jpg


01.jpg


cocuk-odasi-duvar-kagidi-12.jpg


cocuk-odasi-duvar-kagidi.jpg


Guzel-duvar-kagidi-ornegi.jpg


Bulutlu-Duvar-Kagitlari-Ornekleri.jpg


kiz-cocuk-odasi-duvar-kagid.jpg


scaled.php


duvar-kagidi-cocuk-odasi-300x220.jpg


duvar-ka%C4%9F%C4%B1d%C4%B1-%C3%A7ocuk-ev.jpg

Wallpaper-Kids-Room-3.jpg





kaleli-%C3%A7ocuk-odas%C4%B1.jpg
 

cemileca

Yeni Üye
Katılım
30 Aralık 2015
Mesajlar
2
Tepki
0
Puan
1
Yaş
41
Konum
istanbul
evet çok güzeller. buna benzer yeni ürün var tekzende satılıyor. tuğla üzerine istediğiniz resmi basıyorlar. strotex diye geçiyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst