Çocuklar Duymasın'da şok ayrılık!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Çocuklar Duymasın'da şok ayrılık!

Efsane dizide tarihi dönüm noktası bu çarşamba gecesi yayınlanıyor!

587674_detay.jpg

Efsane dizide tarihi dönüm noktası bu çarşamba gecesi yayınlanıyor.

Tüm çabalarına karşın, ‘TaşFırın Erkeği Haluk’u düzeltemediğini düşünen, Meltem boşanma kararı alır. Psikologun tavsiyesi ile, boşanmadan önce, bir süre ayrı yaşamaya karar verirler. Meltem evde kalırken, Haluk evi terkeder. Bu ayrılığı çocuklarının duymaması için büyük çabalar harcarlar. Ancak ayrılık sanıldığı kadar kısa sürmeyecektir. Meltem boşanmaya kararlı gözükmektedir. Dizilerde pek alışık olunmadığı şekilde, resmi boşanma uzak ihtimal değildir. Bu efsane çift gerçekten boşanmanın eşiğindedirler.

Çocuklar Duymasın’ın komik olduğu kadar merak dolu bu bölümü, 5 Ocak Çarşamba günü yine atv ekranlarında yayınlanıyor. Efsane dizinin bu en önemli dönüm noktasını sakın kaçırmayın.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ben hic izlemedim diziyi ama ayrilmazlar,ilk yayinlandigi zamanlardada ayrilicaklardi,sonradan baristilar,simdide oyle olur bence,,,,

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Daha öncede birçok kez bu konu işlenmişti dizide boşanmamışlardı sanmıyorum ben dizide ki karekterlerin boşancağını dizinin anlamı kalmaz bence dizi zaten iksinin bu anlaşmazlığıyla seviliyor değilmi ama-hmm

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
ayy akşam izledim... çok duygulu bir bölümdeü..
ama bence haluk eve geri dönecek.. birkaç bölüm böyle sürdürürler sonra gelir..

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ayrılmayacakları zaten kesin de bu konuyu işlemeleri bile rahatsızlık verici o dizi sıcak bi aile olduğu için izleniyo zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar