benimkileri dinleyin

bnim kızımın dadısı ayrıca benimde dadımdı giresunlu köye fındık toplamaya gidelrler onlar eşiyle.. neyse bu sene bende gittim kızımıda alıp küçükken ben çok gittim oraya artık memlketim gibi oldu biraz rahatsızdım temiz hava iyi olur diye.. neyse biz konuşuyoruz hava sıcak hangisi önce toplansın falan diye köydekiler konuşurken duymuş demesinmi
-ya pyeşanın(presanın) fındıklayı iyi değil valla billa oyayı eş geçin bence..
biz hepimiz baka kaldık sonra gülmekten öldük

sonra yine aynı hafta dadımın yeğenleri geldi yeğenin bi kızı var daha küçük 1yaşında yoktur sanırsam onlar fındığa bahçeye gidiyolardı bende çocuklara bakıyodum.. uyuttum ben bunların ikisinide.. sanıyorumki benim kızda uyudu uyumamış benm kız biraz oyuncudurda

.. neyse uyurken bebeği isliyodum söyleniodum senin ne güzel ağzın var öyle melekmisn sen keske bnm kızım olsan sen falan diye sessiz sessiz..
nisa bi bağırdı
-dıdım hanım dıdım hanım (tılsım hanım yani) o annurun (aynur) bebiyi melek fallanda diyil o tamammmı herkeşi kendine çekti..
ben baka kaldımım tabi kızım ne diyosun sen uyandırcaksın kardeşi gel içeri gidelim dedim..
-hayıyy anne hayıyy kaydeşim diil o benim. ben şana yap diyince yapmıyosun annurun çocuğunamı göz koyuyysunn dedi.. demesiyle bebek uyandı o bağırmalara az bile dayandı.. ben bebeği kucağıma aldım..
-annuru çağıyda o bakşın melekmiş bi ağlıyo herkeşi edyafına toployo dio..
diorumki ya güzel kızım benim sen büyüksün o küçük onun yardıma ihtiyacı var diyorum..
bak anne şon kez şöylüyoyum şen benim annemşin..
bu böyle devam etti akşamda trip yaptı hanfendi..

birde orada bi komşu oğlu vardı çapkın benim kızın saçları kıvır kıvır o gün tuturdu anne bende senin gibi saç istiyorum diye yani düz istiyo.. bende dedim neyse yapıyım yaptım.. sonra çocuk geldi bize oynamaya saçlarına falan dokunuyo ben uzaktan seyrediyorum dedim aha saçını çekcek yine falan ayaklndm dikkatlarini çekmek için çikolata aldım elime onlara vermek için baktım yüzünü falan seviyo kızımın dedimki ay siz ne güzel anlaşıyosunuz afferin size bak böyle iyi anlaşın falan diyorum bana baktı aynen şöyle dedi tılsım abla nisanun saçlarını hep düz yaparmısın çok yakışmış diye baktım eyvah dedim.. ondan sonra sürekli düz istemey başladı

sabah 6-6bucuk dediğinde ayaklanır o benimle birlikte.. alışmış benle yatmadığı halde bugnde erken kalktı odama geldi kızım evlatlık eski eşimi babası biliyo oda onu mutlu etmk için geldi benim eve kaldı odasındaydı tabi otomatik olarak bana demesinmi annneee kalk çabuk bu neÇİBİN ONAY(ne biçim olay

) ben yatağımdan olyoyum babam geldi diyee ama buyda yatmamışş.. açıklama iştiyoyum gösümün içine bakayak anlat nütfen (buda benim lafım

) allahdan eski eşimde spor yapmaya inmiş erkenden kalkıp allahdan yetişti kızım ben kalktım spor yaptım hadi gel seninle kas yapmaya gidelim dedi beni kurtardı..

daha neler var neler devamını sonra yazarım..