Clinique ile zamanı durdurun!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Clinique`in Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer nemlendiricisi ile zamanı durdurmak, yaşınızı askıya almak mümkün.

27_20042010104641.jpg

Clinique yeni ve patentli ürünü Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer’da sirtuin teknolojisini kullanarak çizgi, kırışıklık ve diğer yaşlanma belirtilerine karşı savaşmaya yardımcı oluyor. Kısacası siz uyurken cildinizi onarıyor ve yeniden yapılandırmaya yardımcı oluyor .



Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer cildin ömrünü uzatmaya yardımcı olarak cilde gençliğini geri kazandırıyor. Clinique’e özel, isoniacinamide içeren moleküller cildin kendini onarma fonksiyonlarını destekleyerek cildin gündüz, zararlı etkenlere karşı daha iyi savaşmasına yardımcı.
Ayrıca Hydroxyproline adlı amino asit içeren formülü doğal kolajen üretimini destekler, mevcut kolajeni korur, ince çizgi ve kırışıkların görünümünü azaltıyor. Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer sayesinde cildin gündüzken sahip olduğu “ koruma ve onarma” modundan kolay bir şekilde gece, “onarma ve yeniden yapılanma” moduna geçmesini sağlıyor.



Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer E vitamini, C vitamini, dut kökü gibi özel antioksidanlarla cildin doğal onarım sürecini destekliyor ve gündüz zararlı etkenlere karşı daha da iyi savaşmasını sağlıyor. Ayrıca çizgi ve kırışıkların görünümü azaltarak cildin ışıltısını ve canlılığını artırıyor.


Youth Surge Night Age Decelerating Night Moisturizer farklı cilt tiplerine uygun 3 formülde sunulmakta. Uzmanlar en ideal sonuçlar için gündüz de Youth Surge Day Age Decelerating Moisturizer SPF 15 ile birlikte kullanılmasını öneriyor.


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst