Ciltte korse etkisi

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Valmont`un ciltte korse etkisi yaratan ve son teknolojiyi yansıtan ikilisi Corseting Serum ve Polymatrix Cream piyasalarda.

27_07052010114646.jpg


Elastikiyet destekleyici müthiş bir krem arıyorsanız Valmont’un Corseting Serum ve Polymatrix Cream tam size göre. Çünkü hem kırışıklık karşıtı hem toparlayıcı bakım sunuyor.

AWF (kışıklık karşıtı bakım) serisinin başarılı lansmanından tam 4 sene sonra, Valmont, kırışıklık ve cildin sıkılık kaybına karşı açtığı mücadeleye, yeni elastikiyet destekleyici ve cildin ihtiyaçlarına tam çözüm veren bir ikili ile çok güçlü bir geri dönüş yapmış.

Kolajenin tüm yararlı etkilerini ortaya çıkarmalarından sonra, İsviçreli Uzmanlar, yaşlanma karşıtı hücresel kozmetikteki uzmanlıklarını, cildin elastikiyetini, sıkılığını, diriliğini ve tazeliğini tekrardan kazandırmaya odaklandılar. Corseting Serum ve Polymatric kremin kullanıcıları arasında yapılan testlerde; kullanıcıların bu ikiliyi kullandıktan sonra, cilt elastikiyetini kaybetme oranında %90 düşüş olduğu görülmüş. Daha ilk kullanımda etkili, hissedilen, cildi koruyan etkiler…

Zamanla cilt ışıltısını ve sıkılığını kaybetmeye başlayarak sarkar ve yüz şekli deforme olmaya başlar. Ciltteki elastikiyet kaybı da sıkılık ve kırışıklık olmasına neden oluyor. Ciltte sarkma yani elastikiyet kaybı başladığında artık tek başına kırışıklık karşıtı kremler yeterli olmadığından, İsviçreli Valmont Uzmanları; cildin tazeliğini, ışıltısını, gençliğini ve dolgunluğunu tekrardan kazandırmak için bu ikili bakımı yaratmışlar.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst