Cilt renginiz eşitleniyor!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Daha eşit bir cilt rengi için reçeteli bir içerikten daha etkili sonuç veren güçEven Better Clinical Dark Spot Corrector Koyu Leke Serumu ile cilt renginizi eşitleyebilirsiniz.


27_22042010115645.jpg



Even Better Clinical Dark Spot Corrector Koyu Leke Serumu bir bakım serumu. Koyu lekeleri, yaşlılık lekelerini ve yaşlılık sonucu oluşan renk farklılıklarını, güneşin cildimize yıllar boyu verdiği zararları, çevresel zararları ve akne lekelerinin izlerini gözle görülür şekilde azaltırken daha sağlıklı ve pürüzsüz bir görünümü de açığa çıkarıyor. Even Better Clinical Dark Spot Corrector’ın 12 hafta sonunda cilt renginde %53 düzelme sağladığı ispatlanmış.


Ürünün bir diğer farkı da diğer leke giderici ürünleri kullanamayacak kadar narin ciltler için hassas ve tahrişe neden olmayan bir bakım alternatifi sunması. Artık kadınlar, reçeteli bir ürün kadar etkili sonuçları kendi evlerinde görme şansına sahipler.

Even Better Clinical Dark Spot Corrector’un temel bileşenleri yeni oluşan koyu lekelerin görünümünü yok ederken, kümeleşmiş pigmentasyonu kırıyor ve kırılırken melanin tozuna dönüşen bu kümeleri arındırıyor. Bu da cildin parlak ve canlı görünmesini sağlıyor.



Alıntıdır!


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst