Cilt Lekelerine Özel Ürün

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Pierre Fabre Dermo Kozmetik’in en önemli markalarından Ducray, güneş ışınlarına maruz kalma sonucunda yüzde meydana gelen kahverengi ve gri lekeler için etkili olan Melascreen Depigmentant’ı sunuyor. Ciltteki yoğun lekeler için geliştirilen Melascreen Depigmentant, bu lekelerin rengini açarak son derece etkili bir iyileştirme sağlıyor.

melascreen.jpg


Melascreen serisi lekelenmeye karşı meyilli ciltler için özel olarak formüle edildi. Cilt üzerindeki yoğun kahverengi lekeleri açmak için geliştirilen Melascreen Depigmentant bakım kremi, lokal olarak uygulanarak bu lekelerin rengini açmaya ve iyileştirmeye yardımcı oluyor.

Güneşe maruz kalan yüz, el ve dekolte bölgesinde kahverengi-gri lekeler oluşabiliyor. Leke üzerine lokal biçimde uygulanarak aydınlatıcı etki sağlayan Melascreen Depigmentant bakım kremi, daha çok melanin (cilde rengini veren temel pigment) parçalanmasına ve eliminasyonuna yardımcı oluyor. Parfüm içermeyen ve hipoalerjenik olan ürünün , temizlenmiş cilt üzerindeki yoğun kahverengi lekelere lokal olarak uygulanması öneriliyor.

Melascreen Depigmentant: 79 TL

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst