Cilt İçin Hücresel Güçlendirici Serum

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
cellular.jpg

İsviçre dermakozmetik markası Skincode’un, ampul şeklindeki yeni ürünü “Hücresel Güçlendirici Serum”, bileşimindeki doğal ve yoğun C vitamini ile Vitamin C-PMG etken maddesi sayesinde, cildinizi yatıştırıp kaybettiği canlılığı kazandırırken, çizgi ve kırışıklıkların oluşumunu engeller. Aynı zamanda düzgün cilt tonunun geri kazanılmasına ve koyu lekelerin azalmasına yardımcı olur.

Skincode’un bu mucize ampulleri, içerdiği yüzde 100 botanik nitelikli bitkisel plasenta (dermosenta) ile cilt hücrelerinde yenilenme sürecini hızlandırarak, dokuların rejenerasyonuna destek verir.

Bileşimindeki “Nem Matrisi” ile ciltte nem kaybını önleyip, uzun süre nemli kalmasını sağlayan “Skincode Hücresel Güçlendirici Serum”, içerdiği kırmızı su yosunu (Karajen-kırmızı alg) ile de yatıştırıcı ve yeniden yapılandırıcı niteliklere sahiptir. Bu etken maddeyle cildi ayrıca olumsuz çevresel etkenlere karşı cildi koruyan bir film oluşturma özelliğine sahip olan serum, cilde kür şeklinde uygulanabilir.

Yorgun, yıpranmış tüm ciltler için canlandırıcı, yeniden yapılandırıcı “Skincode Hücresel Güçlendirici Serum” sadece yetkili eczanelerde satılmaktadır.

Satış Fiyatı: 398.00 YTL
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst