cilt bakımı/ leke tedavisi

niliyy

Yeni Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,
mevsim değişikliğinden dolayı bi çoğumuzun cildinde eminim ki nemsizlik ve en kötüsü leke sorunları başlamıştır. Yazın verdiği o heycan ve bronzlaşma özlemi hepimizde leke olarak geri dönüşümlere sebeb olmuştur. En azından bende bu tarz sorunlar çıktı. Arkadaşımda bulunan leyla inanır hediye cilt bakım davetiyeleriyle geçen hafta nişantaşı leyla inanır poınt of skın de ücretsiz cilt bakımı yaptırdım. Kullanılan ürün dr. Baumann'dı. ürün antialerjık ve cilde birebir özdeşti. Sürekli cilt bakımı yaptıran biri olarak ben inan ki bu kadar çabuk sonuç veren bir ürün daha görmedim. Cildim normalde kuru ve lekeye de çok müsait. Oradaki uzman arkadaşın 1saat 15 dk. Yakın yaptığı bu muhteşem bakım ve ürünü tavsiye ederim. ürünün içinde hiç bir kimyasal madde, paraben, mineral yağ, hayvansal katkı maddeleri olmaması beni çok şaşırttı. Içinde sadece çok katmanlı lipozomlar varmış. Benim daha önce kullandığım üründe tek katmanlı lipozom vardı ve bu konuda çok hassas olduğum için çok katmanlı lipozomu duyunca çok memnun kaldım.
Ayrıca oraya ilk defa gitmeme rağmen sanki yıllardır oranın müşterisi gibi hissettim kendimi bu benim için çok önemliydi mükemmel bir bakım sonrası bitkisel çayımı içip sohbet ettim inanaın ki hiç gidesim gelmedi. Bu muhteşem dr. Baumann ürünlerinden cildime uygun olanı aldım ve çok memnunum. Sizde cildinize önem veriyosunuz size tavsiyem size en yakın leyla inanır poınt of skinlere uğrayın. Tüm leyla inanır çalışanlarına göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkürler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar