Cildinizdeki kızarıklıklar için

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Fransa`nın en büyük ilaç firmalarından Expanscience Laboratuarları`nda üretilen dermo-kozmetik marka Noviderm, Isotéliale Serisi`yle, hassas ciltleri rahatlatıp, kızarıklık oluşumunu engelliyor, oluşmuş kızarıklıkları iyileştiriyor.

n_22.jpg
pr_01_1961_max.jpg


Cildinizin kızarıklığından şikayetçiyseniz. Noviderm Isotéliale serisi tam size göre. Seride cildin tolerans eşiğini yükselten ve kızarıklıkları hızla ortadan kaldıran bakım kremi “Isotéliale Kızarıklık Karşıtı Bakım Kremi”, tahriş ve yanma hissini ortadan kaldıran “Isotéliale Izotonik Temizleme Suyu” ve “Isotéliale Makyaj Temizleme Yağı” yer alıyor. Aynı zamanda Noviderm’in tüm serilerinde Mayıs ayı boyunca “3 al 2 öde” kampanyası devam ediyor.

Tam 60 yıldır, Fransız Expanscience Laboratuarları’nın uzmanlığıyla geliştirilen Noviderm’in Isotéliale Serisi, ciltteki kızarıkları gidererek, kızarıklık oluşumunu engelleyen özel ürünlerden oluşuyor. Seride yer alan Isotéliale Kızarıklık Karşıtı Bakım Kremi, kızarıklıkları anında maskeliyor. Cildi kurutan tedavilerden veya lazer uygulamalarından sonra rahatlıkla kullanılabilen ürün, cildin tolerans eşiğini yükseltiyor. Formülündeki yeşil pigmentler sayesinde, kızarıklıklar üzerinde anında maskeleme etkisi yaratan Isotéliale Kızarıklık Karşıtı Bakım Kremi, kızarıklıkları hızla ortadan kaldırdığı gibi tekrar oluşmasını da engelliyor. Makyajdan önce de kullanılabilen kremin, ihtiyaç duyuldukça cilde uygulanması öneriliyor.

Isotéliale Izotonik Temizleme Suyu, saf izotonik yapısıyla üst deriyi koruyarak, tahrişleri ve yanma hissini anında yok ediyor. Parfüm ve paraben içermeyen özel ve formülüyle, epidermal hasara yol açmadan cildi temizleyen ürünün, sabah ve akşam, günde iki kez, yüz göz ve dudaklara uygulanması öneriliyor. Isotéliale Izotonik Temizleme Suyu durulama gerektirmiyor.

Kızarıklığa yatkın ciltler için geliştirilen Isotéliale Makyaj Temizleme Yağı, yeşil çay kokusu, ciltte yağlı tabaka bırakmayan yapısı ve pratik kullanımıyla beğeni kazanıyor. Yoğun makyajı bile kolayca temizleyen ürünün, yüze nazikçe masaj yaparak uygulanması ve su ile durulanması öneriliyor.


Alıntıdır!
 

denizkızı

Daimi Üye
Katılım
23 Şubat 2009
Mesajlar
3.199
Tepki
1.901
Puan
113
Konum
İZMİR
teşekkürler canım...böyle sorunu olan arkadaşım var cildi kızarır hep,ona öneririrm.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst