Cildinizdeki elmas tozu

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Natura Bisse`nin Diamond Magnetic serisi ile Mineral Manyetik Terapi yaşayabilirsiniz. Böylece vücudunuzdaki gerginlik uzaklaşıyor, cildinize mükemmel bir ışıltı geliyor.


32_22042010130222.jpg

Elmaslar bayanların en iyi arkadaşları olmasının yanında, çok eski zamanlardan itibaren bilinen bir terapi ve Manyetik Terapinin kutsal bir yaklaşımı. Manyetik terapi vücuttaki pozitif enerji akımını düzenliyor. İşte Diamond Magnetic’in arkasındaki sebep de bu.
Diamond Magnetic, vücutta pozitif enerji yaymak, bu enerjiyi sizin yüksek benliğinize uydurmak ve vücudunuzun en değerli elmaslarla ışıldamasını sağlamak için yaratılmış. Bu egzotik formül, demir ve elmasın güçlü özelliklerini birleştirerek Magnet Terapisi ve Kıymetli Taş Terapisi ile cildinizi arındırıyor ve temizliyor.


Manyetik Terapi, cep telefonu, bilgisayar, TV, mikrodalga fırınlar gibi cihazlarla oluşan elektromanyetik kirlenmenin sebep olduğu vücudumuzdaki enerji blokajını, kullanılan magnet ile negatif enerjiyi alarak vücudumuzdan uzaklaştırıyor. Diamond Magnetic ise manyetik terapi ile vücudumuzdaki tüm gerginliği alarak, tüm hücrelerimizin dengeli ve düzenli bir şekilde fonksiyonlarına devam etmesini sağlarken cildinize elmas tozu ile mükemmel bir ışıltı sağlıyor.





Alıntıdır!



 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst