Cildi Şımartan Vücut Nemlendiricileri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Losyon, krem, süt veya yağ kıvamındaki vücut nemlendiricileriyle cildinize hak ettiği özeni gösterin!

vucut-nemlendiricileri-m.jpg


Cildimizin neme en fazla ihtiyaç duyduğu zamanlar kış ve yaz ayları oluyor. Yazın güneşin, havuzun, denizin ve çok sık duş yapmanın etkisiyle kuruyan cildimizin yardımına vücut nemlendiricileri ve losyonları koşuyor.

Yeni bir vücut nemlendiricisi almadan önce aşağıdaki önerilere bir göz atın;

* Vücut nemlendiricisi alırken cilt tipinizin ne olduğunu düşünün. Kuru ciltler yoğun neme ihtiyaç duyar. O yüzden yağ veya krem formatında, daha yoğun ürünlere yönelebilirsiniz. Eğer cildiniz yağlıysa su bazlı ürünleri tercih etmelisiniz. Sütler veya hafif kremler deneyebilirsiniz.

* Eğer cildiniz alerjikse ürünlerin etiketlerini dikkatlice okuyun ve mümkünse kokusuz bir ürün tercih edin.

* Vücut kremlerini uygulamak için en iyi zaman duş veya banyo sonrası. Vücudun suyla kaybettiği nemi geri kazanması açısından bunu bir alışkanlık haline getirmeniz çok önemli.



Piyasadaki en iyi vücut nemlendiricilerinden sizin için seçtiklerimiz…


vucut-nemlendiricileri.jpg



The Body Shop Body Butter / Vücut Kremi
Dikkatli olun! Mis gibi kokan bu muhteşem vücut kremlerini yemek isteyebilirsiniz! The Body Shop’ın kakao, kenevir, passion fruit, mango, Hindistan cevizi, zeytin, papaya, çilek, brezilya fındığı, satsuma gibi birçok versiyonlarıyla sürekli yenilenen ‘body butter’ koleksiyonu, görüldüğü üzere her ‘damak tadına’ hitap ediyor. Kıvamı oldukça yoğun, bu nedenle vücudunuzun ihtiyaç duyduğu nemi fazlasıyla karşılayacağını söyleyebiliriz. Sürümü kolay ve kokusu da çok kalıcı. Yani gün boyu hafif hafif burnunuza gelen çilek kokularıyla ağzınız sulanacak, Hindistan cevizinin yazı çağrıştıran büyüsüne kapılacaksınız. O zaman geriye sadece sürmek kalıyor… Benim en sevdiğim ‘Moringa Body Butter’… Çiçeksi ve ferah bir kokusu, rahatlatıcı bir etkisi var.
200 ml. 29 TL.

Lush Dream Cream / Rüya krem
Doğal ürünleri, güzellik ve bakıma esprili yaklaşımı nedeniyle uzak duramadığımız, yanından geçecek olalım hemen içeriye daldığımız Lush’ın en çok satan ürünü Dream Cream. Tıpkı isminin vaat ettiği şekilde ‘rüya’ gibi bir nemlendirici, sorunlu ve hassas cilde çok iyi geliyor, kırmızılıkları ve iritasyonları yatıştırıyor. Bu yüzden güneş sonrası bakım için de uygun bir ürün. Kavanozu, yoğun kıvamı, kokusu… Kısacası her şeyiyle aradığınız ürün Dream Cream...
240 gr. 39,9 TL.

Neutrogena Body Oil / Vücut yağı
Vücut yağları ciltteki kuruluğu gidermekte en etkili ürünler arasında. Özellikle duşun, banyonun hemen ardından hafif nemli vücuda uygulandığınızda cildinizin nemi kurumuş toprak misali çektiğini görürsünüz. Sonra cilt adeta kendine gelir, canlanır ve elinizi sürdüğünüzde parmaklarınızın pürüzsüz cildinizin üzerinde kaydığını hissedersiniz. Neutrogena body oil, susam yağı içeren hafif formülüyle bu etkiyi yaratan, vazgeçemeyeceğiniz bir bakım ürünü. Öyle güzel ki lüks bir bakım kürü uygulamış gibi hissediyorsunuz… Oysa fiyatı çok uygun!
250 ml. 24,07 TL.

Nivea Nourishing Body Milk / Besleyici Vücut Sütü
Nivea bir klasiktir. Kapağında beyaz harflerle Nivea yazan yuvarlak ****l kutudaki ‘retro’ kremler, nesilden nesile; anneannelerimizden annelerimize kadar gelen bir güzellik sırrıdır. Besleyici vücut sütü de gerçek bir klasik olma yolunda hızla ilerliyor. Çok kuru ciltlere yoğun bakım yaparak kurumasını önleyen bademli özel süt aslında uzun vadeli çalışıyor. İçeriğindeki doğal mineraller ve yoğun nemlendiriciler cildin doğal koruma bariyerlerini güçlendiriyor. Böylelikle cildiniz hem içten hem de dıştan nemleniyor.
250 ml. 22 TL.

Sebamed Body Lotion / Vücut losyonu
Sebamed, özellikle her cilt tipine uygun olarak geliştirdiği farklı bakım ürünleri ve uygun fiyatlarıyla benimsediğimiz bir marka. Sebamed Body Lotion ise çok doğal bir ürün. Normal ciltlerin nem ihtiyacını gidererek sağlıklı, canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Cildin doğal pH seviyesini koruyor. Paketleme, görsellik gibi yüzeysel özelliklerden çok ürün kalitesine önem veren, güven veren bir marka kullanmak istiyorsanız Sebamed’in vücut losyonunu öneririz…
200 ml. 19,47 TL.



Alıntı
 
G

Gülden Gül

Misafir
Kesinlikle Boyd Shop derim.
Vücut ürünleri harikulade
Hele o boyd butterler hmmm yiyesim geliyor :)
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Body Shop bende beğeniyorum. Ben Guerlain kullanıyorum. O da harika, tavsiye ederim :eek:
 

ersag

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2013
Mesajlar
2
Tepki
0
Puan
1
Konum
trabzon
kızlar bende argan yağlı losyon kullanıyorum,nefes alıyo sanki cildim.aklınızda olsun
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst