Çiğ Sebze Salatası
Karnıbaharı küçük küçük çiçekler halinde ayıklayın. Havuç ve kerevizi de ince uzun dilimler halinde kesin. Kırmızı turplara güzel birer şekil verin ve hepsini yıkayıp servis yapacağınız tabağa dizin. Bir tasın içinde peyniri iyice ezin. Kremayı ve daha sonra da konyağı ilave ederek bulamaç haline getirin. Ve bu karışımı salata malzemelerinin üzerine dökün. Salatınız servise hazırdır…
4
kişilik
15 dakika
Fransa
Malzemeler
1 adet karnabahar
1 adet turp
1 adet kereviz
200 gr rokfor peyniri
200 gr gravyer peyniri
100 gr krema
2 yemek kaşığı konyak
Karnıbaharı küçük küçük çiçekler halinde ayıklayın. Havuç ve kerevizi de ince uzun dilimler halinde kesin. Kırmızı turplara güzel birer şekil verin ve hepsini yıkayıp servis yapacağınız tabağa dizin. Bir tasın içinde peyniri iyice ezin. Kremayı ve daha sonra da konyağı ilave ederek bulamaç haline getirin. Ve bu karışımı salata malzemelerinin üzerine dökün. Salatınız servise hazırdır…
4
kişilik
15 dakika
Fransa
Malzemeler
1 adet karnabahar
1 adet turp
1 adet kereviz
200 gr rokfor peyniri
200 gr gravyer peyniri
100 gr krema
2 yemek kaşığı konyak