Çiçeklerimizin ömrü uzasın...

günce

Daimi Üye
Tepki
658
screen-shot-2011-06-24-at-11.19.37-am.png

Bir buket rengarenk çiçekle evimize yaz neşesi getirebiliriz.Onların güzelliklerini uzun süre korumak için de çok kolay bir önerim var.
Çiçeklerinizi koyduğunuz suyun içine yalnızca birkaç damla çamaşır suyu damlatarak onların harika ve taze görünmelerini daha uzun süre muhafaza edebilirsiniz.

Alıntıdır...

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Günce çamaşır suyu diye yanlış yazmadın dimi.İlk defa duydum.Teyit bekliyorum. hemen yarın deneme yapacağım.:huhuu:

H

Hera

Misafir
Ya benim bir çiçeğim var yeşil yapraklı saksıda yapraklarından suluyorum genede aşağıya doğru birtürlü canlandıramadım ne yapıcam çok üzülüyorum

OP
günce

günce

Daimi Üye
Tepki
658
Saksıdaki çiçekler için, lütfen kullanmayın!
Sadece koparılmış ve vazoya koyabileceğiniz çiçekler için bu öneri... Hatırlatmak istedim.

Denemekte fayda var derim..
Bir-iki damla yeterli olacaktır.

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Ya benim bir çiçeğim var yeşil yapraklı saksıda yapraklarından suluyorum genede aşağıya doğru birtürlü canlandıramadım ne yapıcam çok üzülüyorum

heracım neden direk toprağına suyu dökmüyorsunda yapraktan suluyorsun anlamadım

H

Hera

Misafir
heracım neden direk toprağına suyu dökmüyorsunda yapraktan suluyorsun anlamadım

Toprağına su verilmeden sulanan cinsten de ondan Şilacım Gbre vardı sıvı gübre Çiçekçilerin sıktığı elimde KALMADI bitti o bittiğin den beri söndü çiçek toprağından değil yapraklarına Su sıkılarak sulanıyo ama Diriltemiyorum son günlerde Çok Sıcak diyemi nedir bilemediiimmmmmm

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Toprağına su verilmeden sulanan cinsten de ondan Şilacım Gbre vardı sıvı gübre Çiçekçilerin sıktığı elimde KALMADI bitti o bittiğin den beri söndü çiçek toprağından değil yapraklarına Su sıkılarak sulanıyo ama Diriltemiyorum son günlerde Çok Sıcak diyemi nedir bilemediiimmmmmm

Aaaaaaaaa bu konuda cahil kalmışım demekki sadece yapraklardan sulanan çiçeklerde varmış

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar