Chanel den yaz makyajı 2012

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Kreatif Direktör Peter Philips'in Chanel yaz makyajı:

"Güneş ışıklarıyla yıkanan sıcacık ve aydınlık bir yaz. Zamanın kaygısızca oyalandığı bir dakikada deniz ve gökyüzü, bir caz melodisinin başına buyruk notalarıyla yatışıyor. Zihin başı boş dolaşmakta, havada süzülerek mavi gök çizgisiyle bir oluyor. Güneşin öpücük kondurduğu yanaklar, manyetik gözler ve ışıl ışıl bir güzellik... Dumanlı göz makyajında siyahın yerini baharat tonları ve kahverengi alıyor. Altın rengi pudra göz kapaklarını, yanakları ve dudağın hemen üzerini aydınlatıyor. Ultra-feminen ve yoğun bir mercan rengi, tırnaklarda ve dudaklarda şık bir etki yaratıyor."

Model: Jac Jagaciak

Müdavim Ayşecan'ın Chanel yaz makyajı:

"Alaçatı'da akşam olmak üzere. Gökyüzü mavinin koyu tonlarına bürünmeye başlamış. Dudağımdaki mercan rengi ile müthiş bir kontrast oluşturuyor. Hafif bronzlaşmış tenimde sadece dikkatli gözlerin fark edebileceği altın pırıltılar dolanıyor. Sağlıklı ve ışıl ışıl görünüyorum. Bakır ve şeftali arasında gidip gelen müthiş bir rengi, alt kirpik çizgisine hapsetmişim. Bakışlarım olduğundan daha parlak. Üst kirpik çizgisini dolaşan natürel ama bir o kadar da etkili kahve, göz rengimi iyice ortaya çıkarmış. Gözlerim makyajımın odak noktası. Maskarasızım. İhtiyaç yok. Martini'mden bir yudum alıp gülümsüyorum. Upuzun günden geriye artık sadece saniyeler kalmış."

Şimdi gerçeklere dönelim ve yaz gelmeden bu koleksiyondan edinmeniz gereken ürünleri listeleyelim:

- Harmonie Poudre De Soleil
Breton çizgilerle şekillenen bu pudra, bence koleksiyonun olmazsa olmazı. Chanel pudrasının ne demek olduğunu kullananlarınız çok iyi bilir. Yumuşacık ve incecik bir doku, en solgun cildi bile sağlıklı ama doğal gösterecek parlaklık, ister ayrı ayrı ister birlikte kullanılabilecek müthiş bir renk skalası... İki farklı rengi mevcut. 907 Sable Beige ve 917 Sable Rose. Sizlerin de tahmin edebileceği gibi, 917 biraz daha pembe.

- Le Crayon Khôl 75 Péche Cuivré
Bayıldım bayıldım bayıldım! Gözleriniz olduğundan daha mı büyük görünsün istiyorsunuz? O halde bu bakır şeftaliyle bakışlarınızı ve göz orantısını tamamen değiştirmek elinizde. Stoklamak ve depresif kış günlerinde bol bol kullanmak niyetindeyim.

- Le Vernis 597 Island, 607 Delight, 617 Holiday
Üçünü de almanız lazım ne diyeyim... Chanel, oje konusunda diğer tüm markalardan her daim on adım ileride gidiyor. Mavileri bitirdi, şimdi sıra geldi toprak tonlarıyla dans eden müthiş bir turuncu-mercan rengine. Island, yanık tende ıslak tırnak etkisi yaratır. Delight, biraz Quartz'ı andırıyor. Holiday benim favorim. Şu an tırnaklarımda.

- Rouge Coco Shine 447 En Vogue
Turuncu değil, kırmızı değil... Hafif pembe bir mercan. Kış aylarında biraz yersiz kaçabilecek bu renk, yaz aylarında kimlik değiştiriyor. Dudaklara hayat getiriyor. Nude takılmak isteyenler şunu denesin: 437 Empreinte.

alıntıdır

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Toprak tonları ve yeşil tonları göz makyajında en çok tercih ettiğim renklerdir paylaşımına sağlık okym teşekkürler:huhuu:

H

Hera

Misafir
Soft renkLer tam yaz rengi bunLar bende bronzLaştığımda hep bu renk Leri kuLLanıyorum Yazın teşekkürLer Okymm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar