Çeyiz Alışverişi İçin 10 Öneri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.661
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
7bGJ15.jpg


Düğün hazırlıkları hem yorucu hem de titizlikle yürütülmesi gerekn işlerdir. İşin içine bir de çeyiz hazırlıkları girdi mi gelinlerimiz strese kapılabilirler. Alınacakların listesiçıkarılır,araştırmalar yapılır ve çeyiz yavaş yavaş yapılmaya başlanır. Şimdi size bu döneminizde size yardımcı olacak birkaç tüyo sayesinde çeyiz alışverişinizi rahatlıkla atlatacaksınız. Hadi gelin çeyiz alışverişi için 10 öneri neymiş birlikte inceleyelim!

E-ticaret siteleri

Eğer çalışan bir kadınsanız çeyiz alışverişine çıkmaya zaman ayırmak oldukça zorlu olacaktır. İş çıkışlarında koşa koşa eksikleri halletmek hem yorucu hem de keyifsiz olabilir. Bu nedenle ufak tefek eşyalarınızı ya da mağazalarda görüp beğendiğiniz çeyizleri e-ticaret sitelerinden sipariş verebilirsiniz.

Dekorasyon, mobilye, mutfak ve banyo eşyası gibi farklı kategorilerde ürünler sunan Retromance ve Altıncı Cadde’ye mutlaka bir göz atmalısınız.

Mağaza indirimleri

gA1gY3.jpg


Çeyiz alışverişi yaparken kaçırılmayacak bir diğer nokta ise indirimler! Biz kadınlar hangi alanda olursa olsun indirimlere dayanamıyoruz ne de olsa. İş çeyize gelince ve alınacak bir çok eşya olunca da indirimlerden faydalanmamak olmaz. İşte bu yüzden mağazaların yaptığı indirimleri takip edin. Geçen hafta beğendiğiniz herhangi bir ürün bu hafta indirime girmiş olabilir. Ya da çeyiz setleriyle indirimli birçok ürün satın alabilirsiniz. İndirimler çeyiz bütçenize de büyük fayda sağlayacaktır.

Eminönü alışverişi

İstanbulda yaşıyorsanız çeyiz alışverişi için 10 öneri içinde en çok bu madde size fayda sağlayacaktır.Biz kadınlar ufak tefek şeyler için araştırma ve gezi yapmayı çok severiz. İstanbullu olanlar için Eminönü bu işiçin biçilmiş kaftandır. Çeyiz alışveri Eminönü ise aradığınız birçok şeyi uygun fiyata bulmanızı sağlar. Hem de alışverişinizi yaparken keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Kullanışlı Eşyalar

Çoğu yeni evlenen çift kendi evine çıkamadığı için alınacak mobilya ve eşyalar konusunda dikkatli olmak gerekiyor. Unutmayın ki ev değiştirirseniz eşyalarınız sıkıntı oluşturabilir. Bu nedenle çeyiz alışverişi yaparken mümkün olduğunca kullanışlı ve her eve uyabilecek mobilyalar tercih edin. Böylece dekorasyon işlerinizi daha da kolaylaştırmışolursunuz.
Küçük ev aletleri tercihi

Çeyiz alışverişi için 10 öneri içinde küçük ev aletleri hakkında tüyo vermesek olmazdı. Gerçekten kullanacağınız ve ihityacınız olacak küçük ev aletlerini tercih ederseniz hem yer bulmak daha kolay olacaktır hem de fazladan para harcamamış olursunuz.

Instagram sayfaları

Çeyiz hazırlayan kadınların aklını çelen tabii ki son zamanlarda yaygınlaşan Instagram hesapları. Çeyiz instagram hesapları da gün geçtikçeçoğalıyor. Siz de dekoratif öneriler sunan sayfalardan ilham alırken satış yapan sayfalardan çeyiz alışverişi yapabilrsiniz. Size önerebileceğimiz birkaç çeyiz Instagram hesabı: GlazerHome, EmesHome Casadebella. Eğer belirli bir ürün arıyorsanız mesela tepsi, dekoratif yastık gibi, instagram’da bu ürünleri #tepsi olarak aratırsanız ürünlere daha kolay ulaşmış olursunuz.

Dekoratif ürün tercihi

ZVy6zG.jpg


Evet hepimiz evimizi süslemek için minik minik bir sürü şey almaya bayılıyoruz. Yatak odası, banyo, mutfak ve salon için türlü türlü dekoratif ürün var diyebiliriz. Ancak çeyiz alışverişi için 10 öneri arasında bu dekoratif ürünlerin seçimi de önemli bir nokta. Dekoratif ürün tercih ederken aşırıya kaçmayın. Sonra bir bakarsınız evinizin heryerinden birşeyler çıkıveriyor

Renk uyumu

Çeyiz alışverişi yaparken aldığınız ürünlerin renk uyumuna da dikkat etmelisiniz. Böylece eşyalarınızı yerleştirdiğinizde birbiriyle uyumlu bir görüntü ortaya çıkmış olacaktır.

Dayanıklı Teknolojik Aletler

Bir çeyizdeki en önemli eşyalar ise teknolojik aletlerdir. Çamaşır ve bulaşık makinesi, televizyon gibi ürünleri tercih ederken dayanıklı ve uzun süre kullanılabilir olmasına dikkat etmelisiniz.

Sağlıklı Dokunuşlar

oZM5Nb.jpg


Eğer kullandığınız ürünlerin sağlık açısından uygun olmasına özen gösteriyorsanız çeyiz alışverişinde havlu, yatak örtüsü ve nevresim gibi ürünleri alırken dikkat etmelisiniz. Doğal ve pamuklu nevresim takımları ya da bambu havlular sağlık açısından uygun olan ürünler arasında.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst