Cevizli Güllaç-Resimli

E

esmanur

Misafir
410.jpg

Malzemeler
- 1 litre süt
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 paket güllaç
- 4 su bardağı iri dövülmüş ceviz
- Gülsuyu

Cevizli Güllaç
Süre:30 dk - 6 Kişilik
Yapılışı
Sütü bir paket güllacı alacak büyüklükte bir tepsiye dökün.Tepsiyi ateşe oturtun ve sütü kaynatın. 1,5 su bardağı şekeri ekleyin, 1 paket güllacı sütün içine koyun. Yumuşayana dek bekletin. Sonra sütün içinden çıkarın. Aralarına ceviz koyarak, üst üste dizin. Gülsuyu döküp, dilimleyerek servis yapın.
 

aysegul

Aktif Üye
Katılım
15 Kasım 2008
Mesajlar
201
Tepki
119
Puan
43
Konum
izmir
tesekkürlerrr ramazan ayindada en iyi tatli bence revani ve güllac :) :hhhhhh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst