Cesur ve Güzel (Star Tv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
cesur-ve-guzel-dizisine-iki-unlu-transfer-.jpg


Cesur ve Güzel dizisi konusu nedir oyuncuları kimler?

Star TV’nin uzun süredir merakla beklenen dizisi Cesur ve Güzel’in çekimleri başladı. Peki Cesur ve Güzel dizisi konusu nedir oyuncuları kimler? Cesur ve Güzel dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Erkan Avcı, Sezin Akbaşoğulları, Devrim Yakut ve Tamer Levent’!in paylaştığı; yapımcılığını ay yapım’ın, yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Ece Yörenç’in üstlendiği yapımın kadrosuna daha önce ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Aşkın Kanunu’ ve ‘Evli ve Öfkeli’de rol alan Serkan Altunorak ile son olarak ‘Gecenin Kraliçesi’nde izlediğimiz Nihan Büyükağaç dahil oldu.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Erkan Avcı, Sezin Akbaşoğulları ve Devrim Yakut’un yer aldığı, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturduğu, senaryosunu Ece Yörenç’in kaleme aldığı diziye, son olarak aşk Yeniden dizisinde ‘Şevket Reis’ karakterini canlandıran usta oyuncu Tamer Levent dahil oldu. Tamer Levent, dizide Tuba Büyüküstün’ün babasını canlandıracak.

CESUR VE GÜZEL DİZİSİNE YENİ OYUNCU

Star TV’nin yeni sezon için hazırlanan iddialı dizisi Cesur ve Güzel’in kadrosuna yeni isim! Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Erkan Avcı ve Devrim Yakut’un paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Ece Yörenç’in üstlendiği yapımın kadrosuna daha önce ‘Beyaz Gelincik’, ‘Sen de Gitme’, ‘Behzat Ç.’, ‘Racon: Ailem İçin’ ve ‘Hatırla Gönül’ gibi projelerde rol almış olan Sezin Akbaşoğulları dahil oldu.

AY YAPIM’DAN YENİ DİZİ: CESUR VE GÜZEL

Ay Yapım imzalı “Cesur ve Güzel” in başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, star TV’nin yayınlanan yeni sezon tanıtım filmiyle ilk kez bir arada ekrana geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ü aynı dizide buluşturan Cesur ve Güzel’in çekimleri başlıyor. Kurt Seyit ve Şura dizisinden sonra setlere ara veren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün aynı projede buluşuyor.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yapacağı, senaristliğini ise Ece Yörenç’in üstlendiği Cesur ve Güzel dizisi için artık son aşamaya gelindi. ‘Cesur ve Güzel’in çekimleri 20 Eylül itibarıyla başlıyor.

CESUR VE GÜZEL DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ekim ayında ekranda olması amaçlanan diziye İstanbul yakınlarında Durusu ve Çatalca gibi bölgelerde uygun çiftlik ve kasaba görünümlü yerler aranıyor. Cesur adlı yakışıklı bir adamın büyük şehirden kasabaya yerleşmesini konu alan Cesur ve Güzel dizisi, Cesur’un yerleştiği bölgedeki toprak zengini bir ailenin kızı olan Süphan (Tuba Büyüküstün) arasında geçen tanışma hikayesi anlatılıyor.

Cesur ve Güzel adlı diziyle ekranlara geri dönecek olan ikilinin ilk karesi sosyal medyada bomba etkisi yarattı. İkiliyi rüya çift olarak yorumlayan izleyenler dizinin yayını için sabırsızlandıklarını dile getirdiler. Senaristliğini Ece Yörenç’in üstlendiği Cesur ve Güzel’in çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

SİYAH BEYAZ DİZİSİNİN YENİ İSMİ CESUR VE GÜZEL OLDU

Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ‘un birlikte rol alacağı Ay Yapım imzalı yeni dizi Cesur ve Güzel‘den son haberler geldi.

Uzun süredir senaryo ve cast çalışmaları süren Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ‘un yeni dizisinin ismi değişti. Daha önce Siyah Beyaz olarak açıklanan dizinin ismi Cesur ve Güzel oldu. Ay Yapım’ın açıklamasına göre, Siyah Beyaz dizisinin senaryo çalışmalarının halen devam etmesi nedeniyle, Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ yeni sezonda başka bir dizide rol alacak. Ünlü oyuncuların yeni dizisinin ismi ise Cesur ve Güzel oldu.

Tuba Büyüküstün ile Kıvanç Tatlıtuğ, henüz konusu ve diğer oyuncuları açıklanmayan Cesur ve Güzel dizisinde başrol oynayacak. Dizinin çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanacak ve Ekim 2016’da Star TV’de ekrana gelecek.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı Siyah Beyaz dizisi ise, yeni oyuncularıyla ekrana gelecek. Siyah Beyaz’ın yayınlanma tarihinin ise Ocak 2017’yi bulacağı belirtiliyor.

Milliyet

cesur-ve-g%C3%BCzel-dizisi-afi%C5%9F-k%C4%B1van%C3%A7-tuba.jpg


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Valla bende yakıştıramadım. Ben Kıvanç ve Fahriye uyumunu Kurt Seyit de çok beğenmiştim keşke o olsaydı. Tuba bana çok soğuk geliyor ya bir tek Gönülçelen de sevmiştir onu :findikim:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst