Çeşme Otel Hafta Sonu Yaz Tatili 100 TL’den Başlayan Fiyat!

C

cesmeotel

Misafir



Çeşme Otel – Ege’nin İncisinde Rüya Gibi Bir Tatil!

Ege’nin incisi Çeşme otel ve butik tesisleri, lüks işletmeleri ile konuklarını ağırlıyor. Daracık çiçekli sokakları, Ege lezzetlerinin sunulduğu restoranları, altın kumlu plajları ile tam bir yaz tatili merkezi. Rüzgarın kenti, ünlülerin tatil rotası, yatların limanı Çeşme’de unutulmaz bir tatil yapmak elinizde. Çeşme otel seçeneklerinden yararlanarak yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.

Muhteşem Bir Yaz Tatili Çeşme Otel

Çeşme otelleri sizleri ağırlarken bu cennet coğrafya da sörften dalışa kadar farklı aktivite olanakları ile kanınızı kaynatacak. Tarihi taş evlerin, kalelerin, ılıcaların, kiliselerin fotoğraflarını çekebilir; taptaze balıkların ve sakızlı dondurmanın tadına bakabilirsiniz. Deniz, kum ve güneş sizleri bekliyor!

Unutulmaz bir tatil için elinizi çabuk tutun ve Çeşme Otellerinden yerinizi ayırtın!

slayt1.jpg



Ege’nin Tarihi Güzellikleri – Çeşme’nin Görülmeye Değer Yerleri

Çeşme’de gezilecek yerler saymakla bitmez. İzmir’in tatil cenneti olan bölgede, yerli ve yabancı turistler dört dörtlük bir tatil geçirme şansına erişiyorlar. Koyları, çeşme oteller seçenekleri, gece hayatı, tarihi mekanları ve dahası bölgenin artılarından. Sizler de tatilinizi Çeşme’de geçirmeye karar verdiyseniz merkezden başlayıp Dalyan’a, Ilıca’dan Alaçatı’ya kadar uzun bir gezi listeniz olacak.

cesme-2-300x200.jpg


Çeşme gezilecek yerler tarihi ve doğal eserler açısından oldukça zengin olduğu için burada geçireceğiniz birkaç gün size yetmeyecek. Güneşlenebileceğiniz çeşme plajları, göreceğiniz antik kentler, yiyeceğiniz yemekler, eğleneceğiniz barlar, ve diğerleri… Hepsi bu tatilde! Çeşme’de nereler gezilir diye düşünmeyin, listemizi okumaya başlayın…

Ege’nin Vazgeçilmezi Çeşme’de Gezilecek Yerler

Çeşme’de gezilecek yerler oldukça fazla. Bu nedenle tatilinizi birkaç güne sığdırmamanızı öneriyoruz. Bu eşsiz coğrafyada her adımda karşınıza tarihi ve doğal güzellikler çıkacak. Çeşme gezilecek yerler listeniz için önerilerimiz ise şöyle:

Çeşme Yat Limanı: Ticari ve yat limanları olan Çeşme Limanı, 150 adet teknenin barınabileceği büyüklüktedir. Görmeniz gereken yerlerden biri de burası.

Erythrai Antik Kenti: Ildırı Köyü’nde bulunan antik kent Çeşme’ye 30 km mesafededir. Kilise, agora ve tiyatro kalıntılarını görebileceğiniz Erythrai bölgede bilinen ilk yerleşim yeridir.

cesme-deniz-4-300x200.jpg


Yapmadan Dönmeyin!


Çeşme’de bir gün nasıl geçer? dediniz ve Çeşme gezi rotanızı tamamladınız. Sırada aşağıdaki listemize göz atarak yapmayı unuttuğunuz aktivitelere, uğramanız gereken yerlere göz atmanız kaldı. Çeşme’ye gelmişken:

Tabi ki sörf yapmadan,
Ilıca, Altınkum ve Pırlanta plajlarında yüzmeden,
Ayayorgi’yi görmeden,
Erytharş antik kentini ziyaret etmeden,
Çeşme Kalesi’ni ziyaret etmeden,
Ilıca ve Şifne kaplıcalarının şifalı sularında derman bulmadan,
Dalyan’da deniz mahsullerinin tadına bakmadan,
Tekne turu yapmadan,
Sahildeki restoranlarda canlı müzik dinlemeden,
Açık havada film seyretmenin keyfine varmadan,
Sakız ağaçlarının altında oturmadan,
Meşhur zeytinyağından almadan,
Kumrucu Erol’da kumru yemeden,
Veli Usta’da ya da Rumeli Pastanesi’nde dondurma yemeden,
Furun Pastanesi’nde lavantalı cheesecake yemeden,
Çiftlikköy’de ahtapot ve karides yemeden,
Alaçatı antika dükkanlarında orijinal eşyalardan almadan tatilinizi sonlandırmayın!
Yapmadan dönmeyin listemize bir de buradan bakabilirsiniz.
Çeşme tarihi yerler, kaleler, antik kentler, plajlar, oteller ve dar sokaklar ile sizleri karşılıyor. Yapmanız gereken sadece özel bir gezi listesi oluşturarak Çeşme serüveninize başlamak. Çeşme’de gezilecek yerler, tadılacak yemekler, geçirilecek güzel anlar bitmiyor…




YÖNLENDİRME YASAKTIR!
HANİMEFENDİ YÖNETİM!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst