Çerkez Tavuğu

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.775
Tepki
84.411
Puan
113
Konum
İstanbul



Çerkez Tavuğu
Malzemeler

1 bütün tavuk
250 gr ceviz
½ tatlı kaşığı biber salçası
½ tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı pul biber
5-6 diş sarımsak
½ bayat ekmek veya 150-200 gr galeta unu

Hazırlanışı

Bütün tavuk haşlanır. (Haşlama suyuna 2-3 bütün soğan ve yeşil biber atılabilir.) Haşlandıktan sonra tavuk ayıklanır ve didiklenir. Üstüne, kalan tavuk suyundan 1 bardak su (suyunu kendiniz ayarlayabilirsiniz), galeta unu, pul biber, karabiber, ceviz, biber salçası eklenerek yoğrulur. Bir müddet bekledikten sonra servise sunulur.

Alıntı



 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.375
Puan
113
Konum
trabzon
Offff harika görünüyor karnımın acıktığını hissettim biranda:cikolata::cikolata:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst