Çatlak ve varis düşmanı kremler

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..

Gehwol Leg Balm - Bacak Balsamı
gehwol.jpg


Şiş bacaklara birebir
Bacaklarındaki şişliklerden, ağırlaşmadan ve varislerden şikayetçi olanlar, Gehwol Bacak Balsamı ile rahatlayabilirler. Damarların büzülmesini sağlayarak şiş bacakların, varislerin ve damar çatlaklarının iyileşmesine yardımcı olan balsam ile yapacağınız masaj, hamilelik döneminde hissedilen rahatsızlıkları, kan akışını harekete geçirerek gideriyor.

At kestanesinden elde edilen Allantoin, bisabolol, sarı papatya özü ve vitamin içerikli pantenolün cilt lekelerine ve kızarıklıklara karşı iyileştirici etkisi var. Witch Hazel özü gibi seçkin bitkisel özler tahrişleri azaltıyor ve sıkılaştırıcı etki sağlıyor.

125 ml 34 TL

Galenic Elancyl Specific Vergetures - Çatlak Önleyici Krem


galenic.jpg

Doğum sonrası
Özellikle hamilelik gibi hızlı kilo alma dönemlerinde oluşan cilt çatlaklarını önlemek için geliştirilmiş özel bakım ürünü. Specific Vergetures yoğunlukta olarak ayçiçeği yağı ve yosun özü içeriyor. Ayrıca yeniden yapılandırıcı kompleks ve pro-vitamin B5 ile yeni çatlakların oluşumunun engellenmesine ve varolanların kötüleşmemesine yardımcı oluyor. Cildi nemlendirerek ve besleyerek gerilmeye karşı dayanıklılığını artırıyor.

Specific Vergetures çatlak oluşumunu %92 oranında engelliyor. Etkisini 3 ay içinde görebilirsiniz.

150 ml 65 TL

StriVectin-SD Intensive Concentrate For Existing Strech Marks - Çatlak Kremi

strivectin.jpg


Madonna'nın kremi
Oluşmuş çatlakların görünümünü düzeltmek biraz zor. StriVectin-SD bu konuda çok başarılı sonuçlar veriyor. Ürünün kırışıklıklara da iyi geldiğinin fark edilmesi ise bir tesadüf sonucu olmuş. Madonna'nın da kullandığı bu krem için mucizevi demek yanlış olmaz.

Kullanmaya başladıktan iki hafta sonra çatlakların renginde düzelme görülüyor. 4-6 hafta arasında ise, sadece renklerinde değil, uzunluklarında ve derinliklerinde de değişim gözleniyor. Çünkü kremin uygulandığı bölgede kolajen üretimi artıyor, böylece cilt kalınlaşıyor, yani çatlakların görünümü düzeliyor.

180 ml 295 TL


The Body Shop Body Focus Strech Mark Improver - Çatlak Giderici Krem


bodyfocus.jpg


Zengin içerik
Temel yağ asidi bakımından zengin olan kuşburnu ve kabak çekirdeği yağları, cilde nemini ve esnekliğini geri kazandırıyor. Çatlaklarda zaman içinde gözle görülür iyileşmeler meydana geliyor. Sürekli ve hedefe yönelik bakım için sürekli özel bir kompleks ve Yerel Ticaret ürünü shea yağı içeriyor.

Altı haftalık kullanımdan sonra cilt yapısında gelişme görülüyor.

75 ml 40 TL



Murad Firm and Tone Serum - Selülit ve Çatlaklara Karşı


murad.jpg

İkili bakım
Cildin genel görünümünde %80’ e, selülit ve çatlak görünümünde %69’ a varan iyileşme sağlıyor. Vücudunuzdaki pürüzleri gidermeye, selülit ve çatlakların görünümünü azaltmayı destekliyor.

Formülündeki;
Cayenne pepper ile ciltteki kan dolaşımını hızlandırmaya, Horse Nut Tree Özü ve Tiger's Herb ile daha sıkı ve daha pürüzsüz bir cilt meydana getirmeye, Amazon Çam Ormanlarından elde edilen Cat’s Claw ile selülitle bağlantılı engebeli cilt görünümünü düzeltmeye, uzun süren ve uygulamadan saatler sonra bile yok olmayan etkiler sağlamaya yardımcı oluyor.

200 ml 180 TL

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim canımcım :eek:
 

sarışeker

Yeni Üye
Katılım
4 Haziran 2011
Mesajlar
3
Tepki
2
Puan
3
Yaş
39
Konum
DİYARBAKIR
Ya inan bende bilmiyorum bacaklarım da küçük varisler oluşmaya başlamış ne yapacağı mı bilemiyorum.acaba bitkisel ürünler faydalı olur mu\
 
H

Hera

Misafir
Teşekkürler paylaşım için güzel ürünler ihtiyaç olursa aklımız da olsun -ayse
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst