Caroline Koç'un evi

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
caro1.jpg

CAROLINE KOÇ BU EVDE YAŞIYOR

Haremlique markasının ortağı Caroline Koç, sade dekorasyonuyla dikkat çeken Alaçatı Port ’taki evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı.

“Çeşme bütün çocukluğumu geçirdiğim yer. Yazları mutlaka belli bir zamanı orada geçirmeyi hâlâ seviyorum” derken Caroline Koç’un gözleri parlıyor. Onun için Çeşme ve Alaçatı’da olmanın belki de en güzel yanı geçmişe, çocukluğuna dair güzel anıları hatırlatması...

caro3.jpg


“Denizinin mavi rengini ve soğukluğunu severim. Kasaba özelliğini bozmadan koruyor olması, gecelerinin canlılığı da Çeşme’nin güzel yanlarından” diyen Koç, gülerek ekliyor: “Bir de geleneksel İzmir lokması var tabii...”

caro4.jpg


Aile büyüdüğü ve ilerde çocuklar da burada vakit geçirmeyi çok istediği için ailece Alaçatı’da bir yer edinmeye karar vermişler ve Alaçatı Port projesinden bir ev satın almışlar. 180 metrekarelikk ev üç yatak odasına sahip. Ayrıca denize bakan güzel bir de terası var.

caro5.jpg


Ilıca tarafından olmalarına rağmen Alaçatı’yı tercih etmelerinin en büyük nedeni ise buranın tarzını her zaman korumuş olması.

caro6.jpg


Koç, beyaz rengin ağırlıkta olduğu evinde -kısa süreli tatillerde kullandıkları için- hem kullanışlı hem de bakımı kolay eşyalara yer verdiklerini vurguluyor.

caro7.jpg


Kendi markası evine de damga vurmuş

Caroline Koç’un ortağı olduğu Haremlique markasının plaj için de özel bir serisi var. Ve bu evde o seriye ait parçalara hemen her köşede rastlanıyor. Tasarımlarında İstanbul’dan ilham alan Haremlique’in plaj koleksiyonunda “Hasbahçe” plaj ve makyaj çantaları, havlular ve peştemaller yer alıyor. Koç, ürünlerin tamamının yüzde 100 doğal malzemelerle marka için özel hazırlandığı bilgisini veriyor.

Hürriyet
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Alaçatı Port harika biryer zaten. Gerçekten Alaçatı'nın mimarisinden esinlenerek yapılmış bir proje. Biz eşimle hayran kalmıştık zaten. :dusun:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst