Cansu Dere Burnu Revaçta!

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Cansu Dere Burnu Revaçta!

Burun estetiği yaptırmak isteyenler, popular kültürün etkisiyle, dizi, sinema veya müzik alanındaki ünlülerin burunlarını tercih ediyor. Peki daha çok hangi ünlülerin burunlarını yaptırmak istiyor? İşte bu sorunun cevabı burun estetiğinde uzman Opr. Dr. Emre İlhan'dan aldık.

Opr. Dr. Emre İlhan, "Aslında hastalarımın hemen hemen hepsi, burun estetiği yaptırmadan önce araştırma yapıyor ve hangi ünlünün burnunu beğeniyorsa o buruna sahip olmak isteğiyle bana geliyor. Burada dikkat çeken nokta, dönem dönem beğenilen ünlülerin değişmesi ve bu değişimle birlikte beğenilen burun biçimlerinin de değişmesi. Bu değişimde popüler kültürün etkisini çok fazla. Ameliyat olunacak dönem içerisinde popüler olan dizide, sinemada veya televizyonda yer alan ünlüler, burun estetiği yaptırmak isteyenleri etkiliyor. Tabi ki burada önemli olan nokta, doktorunda yönlendirmesi ile hastanın yüzüne ve yüz ahengine uyabilecek en ideal ve en doğal burnu belirlemek ve biçimlendirmek. Ben yüz ahengine uyduğu sürece, hastalarıma beğendikleri burnu yapmaya çalışıyorum" dedi.

Burun tercihlerindeki değişimle ilgili olarak Op. Dr. İlhan, "Önceden daha çok Hülya Avşar, Filiz Akın, Türkan Şoray, Nicole Kidman veya Cameron Diaz burunları beğeniliyordu. Bunlar daha sırtı oyuk, daha küçük ve kalkık burunlardı. Oysa şimdi daha doğal ve farklı burunlar beğeniliyor. Bu dönem içerisinde kadınlar daha çok Cansu Dere (Ezel), Özgü Namal (Hanımın Çiftliği), Tuba Büyüküstün (Gönülçelen), Merve Boğulu (Küçük Sırlar), Hatice Şendil (Kurtlar Vadisi Pusu), Petek Dinçöz ve Deniz Akkaya gibi televizyonda, dizilerde veya sinemada yer alan yüzlerin burunlarını beğeniyor. Yabancılarda ise, daha çok Angelina Jolie, Ashlee Simpson, Liv Tyler, Charlize Theron, Hilarry Duff, ve Jessica Alba gibi ünlülerin burunları tercih ediliyor" diye belirtti.

Erkeklerde de durumun kadınlardan farklı olmadığını vurgulayan Op. Dr. İlhan, "Erkekler de popüler kültürden etkileniyor. Son dönemde daha çok Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Mehmet Günsür, Tolgahan Sayışman ve Murat Boz gibi ünlülerin burunları tercih ediliyor. Yabancılarda ise, Lost dizisinin Sawyer’ı Josh Holloway ve Jack Shepard’ı Matthew Fox, David Beckham, Gerard Butler, Prison Break dizisinden Wentworth Miller ve Nip/Tuck dizisinden Julian McMahon gibi ünlülerin burunları erkeklerin tercihinde ilk sırada" diye konuştu.

attachment.php


Kaynak: iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • cansu-kivanc.jpg
    cansu-kivanc.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 83
G

guzelcem

Misafir
ALLAHIN verdiği doğal güzellikleri neden bozar bu ünlüler anlamıyorum-kizgin:alsana:şaşırıyprlar para azdırıyor bunları daha çok kötü -çirkin oluyorlar.-kizgin
 

panter

Daimi Üye
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
25.505
Tepki
9.509
Puan
113
Konum
aşkın içinde..........
erkekte nokta gibi burun hoşuma gitmiyor karakteristik olmalı
burnumla sorunum yok öyle minicikte degil ama
dr gidipte şu ünlününki gibi olsun demezdim:kahve:
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
bence abartmamak gerek hani tamam bazilari olurya kemerli onlarin estetigini anlarimda su ünlünün burnundan istiyorum da denmezki yahu doktora:kptmya:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Valla burnumdan memnunum. Eşimin burnu da maşallah estetikli gibidir İnşallah çocuğumuzun burnu da ona çeker
 
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Herkes aslinda kendi ile barisik olabilse keske. Bende burnumdan menunum.:kayris:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst