Canlı ve ışıltılı L`Absolu Crème de Brilliance

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Lancome`un L`Absolu Creme De Brillance rujları ile dolgun, çekici ve mükemmel dudaklara yani arzu ettiğiniz görünüme ulaşıyorsunuz.

canli-ve-isiltili-labsolu-cr%C3%A8me-de-brilliance_30062010135735.jpg


Sıcaklıkların arttığı yaz aylarında, kış boyunca beklediğimiz yaz tatilini yapmanın zamanı geldi. Güneş altında bronzlaşıp dinleneceğimiz zamanlar kimilerimiz için başladı. Lancôme hem güneş etkisiyle kuruyan dudaklarınıza ihtiyacı olan nemi sağlayan, hem de canlı ve ışıltılı tonlarıyla en çarpıcı görünümü elde edeceğiniz L’Absolue Crèam de Brilliance’ ı sunuyor.

Kadınsı ve sofistike renk tonları ile L’Absolu Rouge’un yeni renk ailesi L’Absolu Créme De Brilliance, tüm dünya kadınlarını büyülüyor. Canlı ve ışıltılı tonlarıyla farklı ihtiyaçları karşılamaya yönelik L’Absolu Crème de Brilliance, yeni teknolojisi ve bakım yapan özelliği ile bayanların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

L’Absolu Crème de Brilliance dolgun görünümlü dudaklara sahip olmak isteyen bayanların tercihi. Hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş formülü, dudaklarda gözle görülür oranda hacim sağlıyor. Bu yaz bir yandan canlılık kazanan dudaklarınız bir yandan da arzu ettiğiniz dolgunluğa kavuşacak.

İlk uygulamadan itibaren dudaklarınızdaki ışıltıyla büyüleyeceksiniz. L’Absolu Crème de Brilliance farklı renk seçenekleriyle dudaklarınıza parlaklık kazandırırken, özel fırçası sayesinde dudak çizgilerinizi belirginleştirecek.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst