Canım Okypetem iyiki tanımışım seniiiiiiiiiiiiiiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
canım benim iyiki tanımışım seni bir seneyi aşkındır tanıyorum seni 2 sene olucak nerdeyse ve hala arkadaşlığımız sürüyo umarım uzun yıllar hep sürer....sen çok kaliteli,iyi niyetli,pamuk kalpli,her zaman iyi günde kötü günde insanın yanında olucak bir dostsun ve seni hiç bir şekilde kaybetmek istemem umarım herkes senin benim gibi değerini bilir ve ona göre davranır.iyiki doğdun bebeğim iyiki varsın iyiki benim arkadaşımsın nice yıllara herşey dilediğin gibi hayal ettiğin gibi olsun sen bunu hak ediyorsun

attachment.php
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ekli dosyalar

• seni-seviyorum-yazan-dogum-gunu-pastasi.jpg
    seni-seviyorum-yazan-dogum-gunu-pastasi.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 55
  • balon_ucan_helyum.jpg
    balon_ucan_helyum.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 56
H

Hera

Misafir
Okypetem Bende iyiki tanışım Çok şanslıyım Seni Seviyorum Allahım her zaman sana her şeyi Gönlüne Göre versin iyiki Doğdun canım benimmmm

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
canım benim iyiki tanımışım seni bir seneyi aşkındır tanıyorum seni 2 sene olucak nerdeyse ve hala arkadaşlığımız sürüyo umarım uzun yıllar hep sürer....sen çok kaliteli,iyi niyetli,pamuk kalpli,her zaman iyi günde kötü günde insanın yanında olucak bir dostsun ve seni hiç bir şekilde kaybetmek istemem umarım herkes senin benim gibi değerini bilir ve ona göre davranır.iyiki doğdun bebeğim iyiki varsın iyiki benim arkadaşımsın nice yıllara herşey dilediğin gibi hayal ettiğin gibi olsun sen bunu hak ediyorsun

attachment.php
attachment.php

attachment.php

attachment.php

ayy zuzum benim. çok duygulandırdın beni tatım ya.2 sene oldu valla.güzel sözlerine çok teşekkür ederim. sende bu saydığın özelliklere sahipsin tatlım .bizim dostluğumuz ebedi zuzum. iyiki bende seni tanımışım. melek yüzlüm ve yüreklim.

aa oky nini doğum günü mü bugün
iyiki doğdun oky
sağlıkla nice güzel yaşlara
evet bugün benim doğum günüm canım.sağol hülyacığım.
Okypetem Bende iyiki tanışım Çok şanslıyım Seni Seviyorum Allahım her zaman sana her şeyi Gönlüne Göre versin iyiki Doğdun canım benimmmm

canım heracım.bende seni iyiki tanımışım.amin tatlım. hepimize Rabbim gönlündekileri versin.

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
doğum günün kutlu olsun okypetecim
nice mutlu yıllara olsun inşaallah canım

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
:1: Bugün okypetemin doğum günüymüş.İyiki Doğdun canım.İyiki tanıdım seni.Gerçekten içten,sıcak ve samimiyetine inandığım kişiler arasındasın.İnşallah arkadaşlığımız uzun yıllar devam eder.

Yeni yaşın sana hayal ettiğin tüm güzellikleri versin.Tüm hayallerin gerçek olsun canım

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
:1: Bugün okypetemin doğum günüymüş.İyiki Doğdun canım.İyiki tanıdım seni.Gerçekten içten,sıcak ve samimiyetine inandığım kişiler arasındasın.İnşallah arkadaşlığımız uzun yıllar devam eder.

Yeni yaşın sana hayal ettiğin tüm güzellikleri versin.Tüm hayallerin gerçek olsun canım

y var ya kızlar. çok mutlu ediyorsunuz beni. çok teşekkürler şekerpareciğim . güzel sözlerin içinde teşekkür ederim.arkadaşlığım daim olsun inşallah. bende seni çok sevdim tatlım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar