Canım kardeşim in bugün ölüm yıldönümü

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Karadeniz'de facia

Beşikdüzü Mayıs Şenliği'nde tekne sefası yapan 55 kişiyi dev dalga denize döktü: 24 kişinin cesedi bulundu, 15 kişi yaralı kurtuldu. 16 kişi ise kayıp

ERGUN ATA, İBRAHİM SEZEN, TEKİN ATAY, ULAŞ ÖZDEMİR, FİKRET KARADENİZ Trabzon (DHA)


Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi açıklarında, içinde kadın ve çocukların da bulunduğu iki balıkçı teknesinin alabora olması sonucu 24 kişi boğularak hayatını kaybetti, 16 kişi de kayboldu.
Beşikdüzü'nde dün saat 14.00 sıralarında "Mayıs Yedisi Şenliklerini" kutlamak amacıyla yaklaşık 55 kişi, İsmail Keleş'e ait "Mustafa Reis" ve Hamdi Çetindemir'e ait "Gökhan" isimli dokuz metrelik iki tekneyle denize açıldı. Halk arasında "Deniz Bayramı" olarak adlandırılan günde keyifli dakikalar geçirmeyi düşünen teknedekiler, kıyıdan yaklaşık 500 metre açıldıklarında kendilerini Karadeniz'in sularında buldu. İki tekne de aşırı yük ve aniden gelen bir dalgayla alabora oldu.
Best Otel açıklarında denize düşen insanları gören balıkçılar ve kıyıdan yardıma koşanların çabalarıyla ilk anda 15 kişi kurtarılarak, Vakfıkebir ve Trabzon'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Facianın güvenlik güçlerine bildirilmesinin ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Sahil Güvenlik botuyla balıkçı teknelerinin katıldığı geniş çaplı aramalarda 24 kişinin cesetlerine ulaşıldı.
Ölenlerin çoğu kadın
Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, teknelerde kaç kişinin olduğunun kesin olarak belirlenemediği kaydedildi. Boğularak ölenlerden kimlikleri belirlenen 21 kişinin isimleri şöyle:
"Fatma Bahadır, Şahsenem Gündoğdu, Havva Dilli, Emine Yaylı, Nuray Demirtaş, Gülizar Kahya, Ayten Yılmaz, Emine Yılmaz, Havva Özkan, KAAN GÜNEŞ,:aglayan: ÇİĞDEM GÜNEŞ:aglayan:, Seyhan Güneş, Bilal Yanık, Yılmaz Al, Emine Al, Fatma Çelik, Havva Yavuz, Fatma Yaylı, Seyhan Durmuş, Melda Kıran, Hanife Yanık."
Faciada yaralanan 15 kişiden kimlikleri belirlenenlerin isimleri de şunlar:
"Yasemin Parlak, Özkan Yayla, Dilan Özkılıç, Abdulkadir Gül, Malik Kıran, Emrah Yayla, Özge Atalay, Ahmet Tanzıp, Mehmet Tanzıp, Mehmet Yayla, MERVE DENİZ ZENGİN HÜLYA ZENGİN:(:( ve Nurşen Çetinkaya."




10 yıl önce bu haberle dünyamız yıkıldı çıktığımız tekne gezisi bizi geri dönülmez bir acıya sürükledi kızkardeşimi ve yiğenimi bu kazada kaybettim ben ve kızım kurtulmuştuk ama kardeşim ve yiğenim onları kurtaramadık kardeşimin son sözleri abla kaaanı bulamıyorum dedi bende ablam merveyi kurtarayım ararız oldu ve kardeşim suya daldı evladını bulmak için onu ve yiğenimi bir daha göremedim taki hastaneye cansız bedenlerini getiriliyeseye kadar çıldırmıştım o gün hayatımın en acı günüydü şimdi aradan tam 10 yıl geçti acısı hala ilk günkü gibi taze
canım kardeşim yiğenim kaanım ruhunuz şaaad olsun sizleri çok seviyorum ve özlüyorum
arkadaşlar kardeşime ve yiğenime bu konuyu okuduktan sonra ruhlarına bir fatiha gönderirmisiniz kardeşime ve orda vefat eden diğer insanların ruhlarına allah razı olsun
 

Kardelen27

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.159
Tepki
3.758
Puan
113
Konum
istanbul
canım sılacım çok üzüldüm başın sağolsun bitanem kardeşine veyeğenine ALLAHTAN rahmet diliyorum
mekanları cennet olsun
canım fatihada okurum yasinde şimdi okuyunca yazarım:aglayan:
 

gülbin

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
1.692
Tepki
2.180
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
çok üzüldim canım yaa..mekanları cennet olsun..başınız sağolsun...baba acısını çok serin yaşadım kardeşi düşünemiyorum bile allah sabır versin..koru yarabbim..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst