Can Kırıkları (Atv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Can Kırıkları yakında atv'de!

NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği Can Kırıkları, iki kadın polisin dram hikayesini ele alıyor. Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor.

4794431.png


"Ondan intikamımı alacağım!"

Ünlü işadamı Cihan Karadağ'ın evinde gerçekleşen partide, bir genç kız terastan düşerek hayatını kaybeder. Bu şüpheli ölüm sadece basının değil, komiser Leyla ve Zeynep'in hayatlarının da orta yerine bomba gibi düşer. Leyla, yıllar önce kendisini de ölüme atan Cihan Karadağ'dan kanun yoluyla hesap sormak isterken, yolu eski dostu Zeynep'le kesişir. İki kadının birbirlerinden sakladıkları geçmiş sırları, onları yeni bir cinayetin suç ortağı yapacak ve hayatlarını geri dönülemez bir şekilde değiştirecektir.
 
Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

3012726.jpg

83_.png

20:00
Can Kırıkları
Saat : 20:00 - 01:30 (330 dakika)
Tür : Dizi
Oyuncular : Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik
Yönetmen : Serkan Birinci

Bölüm : 3
Leyla’nın namlusunun ucundaki Cihan, ölümle karşı karşıyadır. Kendi canını kurtarmak için Leyla’yı Zeynep’in hayatıyla tehdit eder. Leyla ise Ercüment’in telefonunu kullanarak Cihan’ı köşeye sıkıştıran bir plan yapar. Bu plan tüm dengeleri değiştirir. Cihan ve Haşmet arasında büyük bir savaş başlarken Aslan adım adım Pınar’ın katiline yaklaşır. Kerem ise Zeynep’in Ercüment’le geçmişine dair çok önemli bir ipucu elde etmiştir. Leyla ve Zeynep’in geçmişlerinin ortaya saçılması an meselesidir.​
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst