Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim gelin kullanıyor gayet memnun küçük çocuğu olduğu için aldı ama ben illada derimki biraz güneş görsün tabi güneş olmadığı zaman oda sıcaklığında havalansın isterim direk çamaşırları ütüleyip dolaba yerleştiriyor
7 senedir kullanıyorum, çok memnunum.. özellikle çocuklu ve çalışan anneler için bence olmazsa olmazlardan.. yanlız maalesef yurtdışında kullandığım kurutma yapraklarını burada bulamadığım için, makina yumuşatıcı kokusunu biraz azaltıyor.. onun dışında bir şikayetim olmadı hiç başka bir sorunuz varsa cevaplarım
ben ikinci katta oturuyorum balkona asınca tozlanıyo yumusatıcıdan eser kalmıyo camasırda hiç içimi sinmiyo oda kurutuyorum kıs oldugundan 3 günde anca kuruyo oda kuruyunca nemli gibi kokuyo gerci esim ikna olmadı makineye napıcaz bakalım
ben pek kurutma makiniasından yana degılım sankı bana camasırları cabuk yıpratıyor gibi gelıyo benımde kurutma sıkıntım var ama evimi bı makına daha alıp daraltmak istemem acıkcası böyle iyi
ben pek kurutma makiniasından yana degılım sankı bana camasırları cabuk yıpratıyor gibi gelıyo benımde kurutma sıkıntım var ama evimi bı makına daha alıp daraltmak istemem acıkcası böyle iyi
arkadaşlar bende kurutma makinesi kullanıyorum ve çok memnunum. Üstelik yumuşatıcı kokusunuda almıyor ve dışarıda kurutmaya oranla daha sağlıklı olduğu kanıtlanmış... Çamaşır makinesinin üzerine monte edildiğinden yerde kaplamıyor yıka kurut ütüle kaldır