Çalışan Anne Uykusuz Kalıyor!

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
1220353175_full.jpg

Çalışan anneler uykusuzluk yüzünden strese giriyor.

İngiliz ''Mother and Baby'' dergisine göre bebekler anne ve babalarındaki sıkıntıyı kaygıyı seziyor ve uyanık kalıyor. Yeni bebek sahibi annelerin 30 yıl öncesine göre uykuya daha az vakit ayırdıklarını ortaya koyan araştırma, uykusuzluğun en çok genç anneleri ve çalışma kapasitelerini etkilediğini ortaya çıkardı.

Bu kadınların yüzde 37'lik kesimi uykusuzluğun, depresyona yol açmaya kadar varan etkilerini hissettiklerini belirtti.

G

guzelcem

Misafir
Helal olsun sana canısı azimine sana iş hayatında başarılar diliyorum....:kupa::hhhhhh::sarilma:-alkis-alkis-alkis-alkis-alkis-alkis-alkis

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
iş performansımı çok etkilemese bile, evdeki dayanıklılığımı büyük ölçüde etkiliyor.. çok minik olaylara aşırı tepkiler verebiliyorum.. yine de seviyorum işimi

OP
rüzgar gülü

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
aynen bende... çok uykusuz kalıyorum...
artık çalışmak istemiyorum, işe zorla geliyorum... inşallah bu yaz sonunda bırakıcam...:kayris:

Tepki
80
Çalışan annelerin önünde saygı ile eğiliyorum. Çok zor bir anne için. Sadece uykusuz kalmak da değil, işlere yetişebilmesi için büyük çapta bir efor sarfetmeleri lazım.

Kursa başladım 2 gün oldu , sabahları 3 saat, uykusuz yorgun dolanıyorum ev işlerini yapamıyorum. Oğlanı okula götür kursa yetiş, okuldan al, eve gel, iş yap çocuğuna zaman ayır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar