Çağatay vampir oluyor ('Alacakaranlık' film serisinin dizi versiyonu geliyor)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
15400152.jpg

Çağatay vampir oluyor

Kristen Stewart (Bella Swan) ve Robert Pattinson'ın (Edward Cullen) başrollerini paylaştığı 'Alacakaranlık' film serisinin dizi versiyonu geliyor.İddialara göre; dizide 'Edward' karakterini sezon sonu ekrana veda edecek olan 'Adını Feriha Koydum' dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy üstlenecek.

Show TV ya da Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşması beklenen dizi eylül ayında ekrana gelecek.

Stephenie Meyer'in 'Alacakaranlık' serisi, Edward Cullen adlı bir vampire aşık olup hayatını tehlikeye sokan 17 yaşındaki Isabella'nın yaşadıklarını ve değişen hayatını anlatıyor.
Hürriyet

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Seyretmeyi isterim ama gününe ve saatine bağlı
Günü ve saati neden önemli, oynadığı gün sevdiğim dizi oynuyorsa izleyemem saati ise oğlumun uyuma saatinden önce ise yine bakamam,vampir falan olmaz :eek:lmaz:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
Türkiye'de böyle diziler çekilmesi bana çok garip geliyor kafamda o Türk karakterini oturtamıyorum bir türlü mesela vampirin adı ne olacak Osman mı garip yahu neyse başlasın bakalım fikrim değişecek mi :panter:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Güzeller bu haber asılsızmış.Dün bana denk geldi okudum ama kafamda soru işaretleri büyüdüde büyüdü :hihi: Sonra geniş çaplı araştırma sonrasında asılsız haber olduğunu gördüm.Olamaz gibi gelmişti zaten.Türk yapım şirketleri bu diziye maddi anlamda yetemez.Eğer olursa bile helal olsun derim :utan:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
O zaman asılsız olarak kalsın bir zahmet bencede o iş biraz yaş :)

Pelin Karahan'da "Bella" olacakmış falan çok haber var gerçekten bakalım ne olacak...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Valla canım Çağatay uçacak ordan oraya.Kurt adamlar olacak.Değişik değişik,farklı mekanlarda dizi çekmek yapım şirketine pahalıya patlar.Diziler genellikle belli alanlarda çekiliyor ama bunda böyle bir imkan yok.Mümkünse bencede yapmasınlar :D Batırırlar :) Eğer haber doğruysa ve hakkıyla yaparlarsa da gerçekten bravoo ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar