Kristen Stewart
Daimi Üye

Buz 'dan kase yapmak için gerekenler küçüklü





a - İki kase iç içe konur
b - Koli bandıyla


c - hazırlanan kase derin dondurucuya konur ve bir gece veya tam gün donması beklenir. Kullanılacağı zaman çıkartılıp bir süre oda sıcaklığında bekletilir yada musluk suyundan geçirilir. Buz

d - sonra bu kasenin içine meyve




- Süsleme aşamasındabegonviller yerleştiririlebilinir...harika olur. 2 adet sarmaşık yaprağıyla da süslenebilir.Dondurucu da kalıbın eğri durmamasına dikkat edin
eğer eğri durursa
yamuk bir görüntüsü olur.
- Altına bir tabak koyarak servis yaparsanız iyi olur. Yoksa yavaş yavaş eriyip masa örtünüzü ıslatır.
- Bu kase bir kere kullanıldıktan sonra tekrar buzluğa konulursa ikinci günde kullanılabir.Alıntıdır.