Büyük Kalçalar

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Büyük Kalçalar

Soru: Kalçalarım 40cm ve onları kesinlikle küçültmek gerekiyor. Kilo vermeye hazırım. En iyi egzersiz nedir ve ne kadar sıklıkta egzersiz yapmalıyım?
Lal

Cevap: Senin de çok iyi bildiğin gibi, Kay, yalnız değilsin. Kalçalar ve uyluklar kadınların muhtemelen en büyük sorunlarından biri ( erkekler için de).
Bir tane var ve sana ve bu sütunu okuyan herkese uygulanır: bölgesel zayıflama olarak bilinen bir şey yok. Sana 57 çeşit bacak egzersizi verebilirim ve bu egzersizler sizi kandırmak için değil. Neden? Çünkü kilo verdiğimizde, vücudumuzun her yerinden veririz. Belirli bölgelerde fazla yağ depoladığımızda yağdan kurtula biliriz. Yağdan kurtulmak ve güçlenmek için, kalori miktarımızı yavaşça azaltırken tüm kalori verimimizi çoğaltmak zorunda kalırız. Yapabileceğin bacak egzersizlerini zaten anlattım ve daha fazla kalorilerini yakman için sana yardımcı olacak kardiyovasküler. egzersizler kılavuzlarını verdim. Daha neler yapabilirsin? Cevap basit….. üst-vücut kilo antrenmanı.

Göğsün için sıra egzersizlerini ve uçuşları, sırtın için bir kolunla dambılı kaldırıp, indirmeyi; omuzların için baş arkası baskıları ve yatay yükselişleri ve iki başlı kasların için kıvrılmaları, kollarının arkası için üç başlı kasları aşağı itmeleri veya geri tepmeleri yap.

Üst-vücut direniş egzersizlerini yapan fiziksel hareketi, egzersiz yaparken biraz daha kalori yakar. Vücudunun al kısmının yanında üst-kısmının ince kütlesini de artırırsa geri kalan ****bolizmanızı artırabilirsiniz.

Bunu anlamı, gün boyu daha çok kalori yakarsınız. Kas yaparken endişelenmeyin. Vücudunuz yontuluyor, vücut geliştirme yapmıyor. İdmanlarla bir günde en az bir kez, her haftada iki yada üç kez kilo antrenmanınızı yakın.

“Sorunlu bölge”niz nerede olursa olsun, tüm yağları azaltır ve düzenler. Bütün vücut bu egzersizi yapabilir.
alıntıdır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst