Büyü veya Kötü Enerji

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bol bol dua atmek lazım...ayetel kürsi nas ve felak surelerini okumak lazım ve büyüyle uğraşan insanlarla iletişimi kesmek lazım...Allah herkesi korusun

Tepki
914
ALLAH bu işlerden korsun..Var tabiki ...Ve çok farklı çeşitleri var ...ALLAH büyü yapanları KURANDA lanetliyor ve cehennemlik olduklarını söylüyor.Bazı büyüler var ki sadece yapan kişi bozabilir..Bin çeşidi var yaaa...Büyü yapılan tanıdıklarım oldu tabi ..Çok zor süreçler yaşadılar ..ALLAH düşmanımın başıma vermesin ...

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
büyüden ve büyücüden çook korkarım
bu yüzden evimden sirkeyi eksik etmem
ayetel kürsü nas felak çok okuyorum
bu tür hain insanların şerrinden rabbime sığınırım

G

guzelcem

Misafir
:alsana:-kizginBÜYÜlanet birşey:alsana:-kizginyapanda yaptıranında yeri yurdu yokdur.. ellerine ne geçiyorki yaptırınca:alsana:nefretle kınıyorum yaptıranlara-kizgin

tulp

Aktif Üye
Tepki
75
kuran i kerimde buyu ve nazardan bahsedildigi icin ben kesinlikle inaniyorum

ve buyu yapilmanin fal bakilmanin gunahi buyuk oldugunu icin hic sevmem

ALLAHim korusun cumlemizi

bol bol dua etmeliyiz buyu ve nazardan korunmak icin tavsiye edilen dualariu okumali ve kalbimizi ferah tutmaliyiz

Tepki
58
Edindiğim çeşitli eski yabancı kaynaklı kitaplar sayesinde bu konuda bir aralar bayağı ilerlemiştim. şimdilerde fazla zamanım olmuyor ama ucundan ilgileniyorum gibi. tek diyeceğim korkarsanız batarsınız korkmamak önemli. kötü enerjiler korkudan beslenir

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Edindiğim çeşitli eski yabancı kaynaklı kitaplar sayesinde bu konuda bir aralar bayağı ilerlemiştim. şimdilerde fazla zamanım olmuyor ama ucundan ilgileniyorum gibi. tek diyeceğim korkarsanız batarsınız korkmamak önemli. kötü enerjiler korkudan beslenir

Korkmamak derken yani aklımıza bu tür düşünceleri sokmamalı mıyız?

Tepki
58
Korkmamak derken yani aklımıza bu tür düşünceleri sokmamalı mıyız?

özel mesajınıza detaylı olarak yazdım, uygun görürseniz buraya kopyalarsınız.

benim yine de herkese önerim; çok bişeylerle ilgilenecek boş zamanınız varsa bırakın, gidin spora mpora yazılın. yeni bir dil öğrenin. olmadı sanat kursuna kaydolun. kendinize ve sevdiklerinize boşu boşuna daha bu dünyada cehennemi yaşatmayın. ne gerek var bunlara.

.

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
özel mesajınıza detaylı olarak yazdım, uygun görürseniz buraya kopyalarsınız.

benim yine de herkese önerim; çok bişeylerle ilgilenecek boş zamanınız varsa bırakın, gidin spora mpora yazılın. yeni bir dil öğrenin. olmadı sanat kursuna kaydolun. kendinize ve sevdiklerinize boşu boşuna daha bu dünyada cehennemi yaşatmayın. ne gerek var bunlara.

.

Teşekkürler ayrıntılı bilgi vermişsiniz , isteyen olursa kopyalarım buraya da sizin izninizle.
Büyüyle uğraşanları onaylamıyorum bu arada.
Mağdur durumda olmamak adına yapılabilecekler beni daha çok ilgilendiriyor açıkçası.
Dediğin gibi önce dünyevi huzurunu sağlamak sağlamlaştırmak için ne gerekiyorsa yapmalı insan , fakat kötü enerjinin büyünün varlığı da bir gerçek.

Tepki
58
şimdi ben kimsenin bu işlerle uğraşması taraftarı değilim, ama illa da inat edeceklere o zaman benim de önerilerim olacak.

korku negatif enerjilere ve başka boyutlarda ikamet eden negatif varlıklara(halk arasında cin, semum vs. diye bilinir) karşı sizi daha savunmasız hale getirir. korktuğunuz ölçüde zarar verirler. burada korku dediğim en derin korkunuzdur. korkmuyo gibi yaparak insanları kandırabilirsiniz ama onları değil. onlar içinizi görürler. bedensel enerjilerinizin titreşim düzeyinden anlarlar. her duygu için farklıdır bu titreşim düzeyi. o yüzden ister istemez korkanların önce düzenli meditasyon ve nefes egzersizleriyle kendilerini rahatlatmadan ve çeşitli egzersizlerle konsantrasyonlarını geliştirmeden büyü işlerine bulaşmamalarını öneririm. bununla ilgili çeşitli kaynaklar ve kitaplar var.

çünkü siz büyü v.s. ile uğraştığınız zaman, evrene yaydığınız enerji sayesinde başka boyutlardan varlıkların size ilgi göstermesini sağlıyorsunuz, yani buna mecazi anlamda kapı açmak diyebiliriz. o kapı da bir daha kapanmaz ve ruhsal açıdan olgun ve güçlü değilseniz sizi depresyona sokup mahvedebilirler, hayatınızdaki herkesle bir anda düşman olursunuz. kabul edilecek gibi olan iş başvurunuz birden kabul edilmez. çok iyi giden ilişkinizde/evliliğinizde birden nerden geldiği belli olmayan kavgalar başlar. burada artık normal bir insan keser ve uğraşmaz bence.

ondan sonra eğer hala uğraşmaya devam ederseniz garip düşüncelere girmeye başlarsınız. Daha da ilerisinde garip göz yanılmaları, belli belirsiz sesler olmaya başlar. En ilerisinde de artık hayalinizdekiyle gerçeği ayırt edemezsiniz. Yani eşittir delilik... bunlar büyü ile vs. uğraşan çevre tarafından bilinen şeyler. yabancı ülkelerde çok deliren, şizofren olanlar olduğunu duydum. beyinlerinde de bir nörolojik hasar bulunamıyor. yani kendi kafalarından gelmediği belli. bu işler şakaya gelmez. kendinizden en ufak bir gram şüphe ve çelişki duyuyorsanız bulaşmayın derim ben, dediğim gibi bu işlerin kolay kolay geri dönüşü yok çünkü...

Delirmeyen de nedensiz yere depresyona giriyor, göğsü sıkışıyor. ağlıyor da ağlıyor. hiç nedensiz. intihar edenler oluyor. bunlar genel medyada yer bulmaz insanlar korkmasın diye. duymuyorsak, işitmiyorsak ondan.

ben de bıraktım artık hiç ilgilenmiyorum. daha normal, daha dünyevi işlere döndüm...

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.440
Ben kötü enerjiye inanıyorum bunu farkında olmadan kendimizde yaratıyoruz.ve kendimize zarar veriyoruz
yada çevremizden birinin negatif enerjisi bize zarar verebiliyor.

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Büyü yapanin cehennemde bile yeri yokmus! :eek:lmaz:
Allah hepimizi korusun

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
herşeyin allahtan olduğuna inanrım ama gecen gün kanıt ta izlemiştim büyüye inandıkları için yengelerini öldürdüler:sinifsinif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar