şimdi ben kimsenin bu işlerle uğraşması taraftarı değilim, ama illa da inat edeceklere o zaman benim de önerilerim olacak.
korku negatif enerjilere ve başka boyutlarda ikamet eden negatif varlıklara(halk arasında cin, semum vs. diye bilinir) karşı sizi daha savunmasız hale getirir. korktuğunuz ölçüde zarar verirler. burada korku dediğim en derin korkunuzdur. korkmuyo gibi yaparak insanları kandırabilirsiniz ama onları değil. onlar içinizi görürler. bedensel enerjilerinizin titreşim düzeyinden anlarlar. her duygu için farklıdır bu titreşim düzeyi. o yüzden ister istemez korkanların önce düzenli meditasyon ve nefes egzersizleriyle kendilerini rahatlatmadan ve çeşitli egzersizlerle konsantrasyonlarını geliştirmeden büyü işlerine bulaşmamalarını öneririm. bununla ilgili çeşitli kaynaklar ve kitaplar var.
çünkü siz büyü v.s. ile uğraştığınız zaman, evrene yaydığınız enerji sayesinde başka boyutlardan varlıkların size ilgi göstermesini sağlıyorsunuz, yani buna mecazi anlamda kapı açmak diyebiliriz. o kapı da bir daha kapanmaz ve ruhsal açıdan olgun ve güçlü değilseniz sizi depresyona sokup mahvedebilirler, hayatınızdaki herkesle bir anda düşman olursunuz. kabul edilecek gibi olan iş başvurunuz birden kabul edilmez. çok iyi giden ilişkinizde/evliliğinizde birden nerden geldiği belli olmayan kavgalar başlar. burada artık normal bir insan keser ve uğraşmaz bence.
ondan sonra eğer hala uğraşmaya devam ederseniz garip düşüncelere girmeye başlarsınız. Daha da ilerisinde garip göz yanılmaları, belli belirsiz sesler olmaya başlar. En ilerisinde de artık hayalinizdekiyle gerçeği ayırt edemezsiniz. Yani eşittir delilik... bunlar büyü ile vs. uğraşan çevre tarafından bilinen şeyler. yabancı ülkelerde çok deliren, şizofren olanlar olduğunu duydum. beyinlerinde de bir nörolojik hasar bulunamıyor. yani kendi kafalarından gelmediği belli. bu işler şakaya gelmez. kendinizden en ufak bir gram şüphe ve çelişki duyuyorsanız bulaşmayın derim ben, dediğim gibi bu işlerin kolay kolay geri dönüşü yok çünkü...
Delirmeyen de nedensiz yere depresyona giriyor, göğsü sıkışıyor. ağlıyor da ağlıyor. hiç nedensiz. intihar edenler oluyor. bunlar genel medyada yer bulmaz insanlar korkmasın diye. duymuyorsak, işitmiyorsak ondan.
ben de bıraktım artık hiç ilgilenmiyorum. daha normal, daha dünyevi işlere döndüm...