Büşra Pekin ve Murat Boz, Hadi İnşallah diyor

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.331
985626_detay.jpg

Büşra Pekin ve Murat Boz, Hadi İnşallah diyor

PuCCa Günlük kitabı sinemaya uyarlanıyor...

BKM oyuncularından Büşra Pekin ve şarkıcı Murat Boz, PuCCa Günlük'ün sinema filminde bir araya geliyor. PuCCA'yı Büşra Pekin, Pekmez'i ise Murat Boz canlandırıyor.

Çekimleri 6 hafta boyunca İzmir’de gerçekleşecek 'Hadi İnşallah' filminin yönetmen koltuğuna "Hokkabaz" ve "A.R.O.G" filmlerinin ve pekçok reklam filminin yönetmenliğini yapan Ali Taner Baltacı oturuyor.
985626_00dd29aff065e2122bd6abd64610fc0d.jpg

28 Kasım 2014'de Türkiye ve Avrupa'da vizyona girecek olan filmde Pekin ve Boz’a; Şinasi Yurtsever, Müjde Uzman, Cezmi Baskın, Hülya Gülşen Irmak, İdil Dizdar ve Aydan Taş da eşlik ediyor.

Okuyanus Yayınları’dan okuyucuyla buluşan kitabı, 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı' gibi fenomen projelerde de yer alan Murat ve Emrah Kaman kardeşler senaryolaştırdı.

HT Magazin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.331
Ben genel olarak görsel gücü yüksek olmayan filmlerde sinemaya gitmeyi sevmiyorum :eek:ys: ya LOTR serisi gibi olacak ya da ne bileyim X-Men vs olacak anca öyle :tskler:

Bence bu film şekerdir hani çok mükemmel değil ama izleyince eğlendim ya ee yeter der insan :D

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Ben genel olarak görsel gücü yüksek olmayan filmlerde sinemaya gitmeyi sevmiyorum :eek:ys: ya LOTR serisi gibi olacak ya da ne bileyim X-Men vs olacak anca öyle :tskler:

Bence bu film şekerdir hani çok mükemmel değil ama izleyince eğlendim ya ee yeter der insan :D

daha önce sormuşumdur kesin transformersa gittin mi ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar