Bursaspor Şampiyon

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
:kupa::kupa::kupa:-kop-kopbursaspor şampiyon:kupa::kupa::kupa:-alkis-alkis-alkis:dj:muzikk:halay:bayrak:
Süper Lig'in şampiyonu Bursaspor

Şampiyon Bursaspor! Yeşil-beyazlılar tarihinde ilk kez şampiyonluğa uzanarak tarih yazdı.

Türkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun son maçında Bursaspor evinde, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti, Fenerbahçe'nin de Trabzonspor ile berabere kalması sonucunda, son haftasına geride kaldığı ligi zirvede tamamladı ve tarih yazdı.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı yeşil-beyazlıların 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçın golleri 32. dakikada Batalla ve 44. dakikada İbrahim Toraman (kendi kalesine)'dan gelirken, Beşiktaş'ın tek golü 87. dakikada Uğur'dan geldi.

Bu sezon müthiş bir sezon geçiren ve son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayan Bursaspor, ligin son maçında şampiyonluğa uzanarak adeta tarih yazdı.

Maç sonunda Bursa'da müthiş sevinç gösterileri vardı.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299

Artık takım falan tutmuyorum yeter ya,nedir bu Fenerden çektiğimiz:gitme:,

eşim dün dalgasını geçti de geçti,gıcık:kizdim:

neymiş gel gs li ol diyo,dedim yok takım falan tutmuyorum artık

En büyük Türkiye dicem bende kızım gibi:D Bundan sonra :bayrak::bayrak::bayrak:

Bursasporu da tebrik etmek lazım,kaç yıl aradan sonra ilk defa,Fb,Gs,Bj haricinde bir takım kupayı aldı:kupa:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Dün totem yaptık eşimle:D:D

Eşimin doğum günüydü, Bursa güzel bir hediye verdi:kupa::kupa::kupa:

Ayrıca Fener'e çok güzel kapak oldu:eek: Öyle her defasında şampiyonuz havalarına girmesinler. Ayrıca 2 dakikacık sahte mutluluk yaşadılar yeter onlara 10 sene:dil::dil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
rezillik kepazelik ne diyebilirim ki bi tanecik golle şampiyonluk gitti aynı şeyi daha önce denizli maçında da yapmışlardı eşimle uğraştım aksam boyunca ben kesin şampiyonuz gözüyle bakıyodum gsli o da gün doğdu sinir oldummmmmmmmmmmmmm:cirla::cirla::cirla::cirla:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
rezillik kepazelik ne diyebilirim ki bi tanecik golle şampiyonluk gitti aynı şeyi daha önce denizli maçında da yapmışlardı eşimle uğraştım aksam boyunca ben kesin şampiyonuz gözüyle bakıyodum gsli o da gün doğdu sinir oldummmmmmmmmmmmmm:cirla::cirla::cirla::cirla:

İlknur sen benimkini görücektin o da gs li
uyuz etti beni,

nası seviniyo bi görsen gıcık:kizdim:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Bir Fenerbahçeli olarak,taraftarın stadı ateşe vermesini şiddetle kınıyorum:protesto:
Yaptıklarını hiç doğru bulmuyorum,yazık milli servete zarar vermekten başka bir şey değildi yaptıkları..

Bursaspor'uda tebrik ediyorum.Ben mutlu oldum bir Fenerbahçeli olarak:kupa:

Tepki
77
BEŞİKTAŞLI OLSAMDA ,sıkılmıştım artık şu 3 büyüklerin şampiyonluklarından,
TEBRİKLER BURSALILAR VE BURSASPOR:kupa:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar