Burcu Kara ile Buğra Gülsoy Evlendi

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Oyuncu Burcu Kara ile Fatmagül'ün Suç Ne dizisinde Vural karakteriyle ünlenen Oyuncu Buğra Gülsoy evlendi
Haber: Burcu Kara ile Buğra Gülsoy Evlendi

burcu-kara-ile-bugra-gulsoy-evlendi-2887012_o.jpg

6 aydır birlikte olan ve geçen haziran ayında Bursa'da aileler arasındaki törenle nişanlanan çift düğüne antika otomobille geldi.

İstinye'de bir restoranda düzenlenen düğüne aile dostları ve yakınlarından oluşan 300 davetli katıldı.

Gecede Burcu Kara'nın şahitliğini Hilal Saral, Buğra Gülsoy'un şahitliğini ise Yönetmen Derviş Zaim yaptı.

Evlenme teklifini Ankara'da doğup büyüdüğü evde yaptığını belirten Gülsoy "Benimle yaşlanmaya "var mısın" dedim. Burcu da biraz düşündükten sonra "varım" cevabını verdi" dedi.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.407
386799147471.jpg

Burcu Kara ile Buğra Gülsoy evlendi

Ünlü oyuncular Burcu Kara ve Buğra Gülsoy çifti dün akşam dünya evine girdi. Çiftin düğün törenine özellikle oyuncuların ilgisi büyüktü.
Setarkasi.com'un haberine göre, düğün öncesi basının karşısına çıkan mutlu çift kendilerine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi. Adeta yıldırım aşkıyla birbirlerine tutulan Burcu Kara ve Buğra Gülsoy çifti düğün töreninden önce yaptıkları açıklamalarda ne kadar heyecanlı olduklarını da adeta gözler önün eserdi.
Buğra Gülsoy, yıldırım aşkı yaşadığı Burcu Kara'ya Ankara'da doğup büyüdüğü mahallede ettiği evlilik teklifini şu sözlerle anlattı: "Ankara'da doğup büyüdüğüm eve yıllar sonra Burcu ile birlikte gittik. O an Burcu'ya 'Benimle yaşlanır mısın?' diyerek evlilik teklifi ettim. Burcu mutluluktan şaşkına döndü ve hemen teklifimi kabul etti. Tanışma hikayemiz ise çok uzun, artık bugünden sonrasını konuşalım. Zaten heyecandan her şeyi unuttuk."

Burcu Kara ve Buğra Gülsoy'un düğün davetiyelerindeki Dianne Dengel isimli Amerikalı bir afiş ressamının "popülist" illüstrasyonu olan bir resmi bastıran ikili aslında resmi usta ressam Abidin Dino'nun çizdiğini zannediyordu ve davetiyede de Nazım Hikmet'in "Saman Sarısı" şiiri yer alıyordu. İkili Abidin Dino'nun Nazım Hikmet'in şiirinden esinlenerek çizdiğini zannettikleri resmi de davetiyelerine bastırmıştı. Bu konuyla ilgili olarak da açıklama yapan Buğra Gülsoy "Hata bizim değil, davetiyecimizin hatasıdır, bir kusurumuz olduysa da Abidin Dino'dan özür dileriz." diyerek 1993 yılında vefat eden usta ressam Abidin Dino'ya özürlerini iletti.

14_d.jpg

9_d.jpg

16_d.jpg

19_d.jpg

22_d.jpg

Sabah

H

Hera

Misafir
Ya Ben Bunların ikisinide bayılıyorum Accayip yakıştılar Allah Mesut Etsin yaaa süper Oldular Maşallaaahhhhhhhh

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben yavuz bingölle burcuyu cok yakistiroyrdum :uzgun:
Allah mesut etsin:huhuu:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
yavuz bingöl derdine yansin
hos yakismiyoalrdi bence :)
bu ikili cuk oturmus
ömür boyu mutluluklar diliyorum

nk perilicem haklisin evlenirken biri epey ayagini sürümüs belli ki :)
ama bosanirkende sürüyo olucak ilki yapan ki ard ardina patlak veriyolar :))))))))))))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar