Burçların En Absürt Korkuları

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.970
Burçların En Absürt Korkuları

Burçların tipik korkularını düşünürsek, bazen oldukça absürt ve komik olabilirler. İşte burçlara göre “en absürt korkular” listesi:

Koç (21 Mart - 19 Nisan)
En Absürt Korkusu: Sakin ve hareketsiz kalmak zorunda kalmak. Koç’un sürekli aksiyon peşinde koşan doğası, “hareketsizliğin hapsi” gibi gelir.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
En Absürt Korkusu: Favori yemeğinin sonsuza kadar tükenmesi. Boğa’nın lezzet ve konfor tutkusu, yiyecek eksikliği fikrinde patlar.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)
En Absürt Korkusu: Telefonu ya da sosyal medyayı tamamen kaybetmek ve dünya ile bağlantısını yitirmek.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)
En Absürt Korkusu: Evdeki eşyalarının ya da ailesinin tuhaf bir şekilde değişip yer değiştirmesi. Güven alanının altüst olması!

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
En Absürt Korkusu: Sahne ışıklarının bir anda sönmesi ya da ilgi odağı olmamak.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
En Absürt Korkusu: En ufak bir düzensizliğin, karmaşanın, hatta dağınık bir kalemin bile varlığı.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)
En Absürt Korkusu: Sonsuza kadar karar verememek ve insanların ondan sürekli karar beklemesi.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
En Absürt Korkusu: Sırlar açığa çıkmak ve gizli bir şeyin herkes tarafından bilinmesi.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)
En Absürt Korkusu: Hapis ya da özgürlüğünü tamamen kısıtlayan bir yerde kalmak.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)
En Absürt Korkusu: Başarısız olmak ve toplum önünde rezil olmak.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)
En Absürt Korkusu: Sıradan ve kalıplaşmış bir hayat sürmek, özgünlüğünü kaybetmek.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)
En Absürt Korkusu: Gerçeklerden tamamen kopmak ya da hayal dünyasında kaybolmak.

Senin burcun hangisi? Ona göre absürt korkun ne olabilir?

Hanımefendi.com​

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.970
Koç (21 Mart - 19 Nisan)
En Absürt Korkusu: Sakin ve hareketsiz kalmak zorunda kalmak. Koç’un sürekli aksiyon peşinde koşan doğası, “hareketsizliğin hapsi” gibi gelir.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
En Absürt Korkusu: Favori yemeğinin sonsuza kadar tükenmesi. Boğa’nın lezzet ve konfor tutkusu, yiyecek eksikliği fikrinde patlar.
Koç da aynı ben hatta şu yoga meditasyon vs olayları var ya hayatta yapamıyorum. Kısa süreli değilde uzun süre hareketsiz kaldım mı fenalık geliyor bana :D

Ya bu Boğa'da duygusal açlık mı var haha burçlar konularında diğer burçlara bakıyorum gayet makul cevaplar çıkıyor ama bu Boğa her yerde gırtlağının derdine :kriz:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
71.297
Koç da aynı ben hatta şu yoga meditasyon vs olayları var ya hayatta yapamıyorum. Kısa süreli değilde uzun süre hareketsiz kaldım mı fenalık geliyor bana :D

Ya bu Boğa'da duygusal açlık mı var haha burçlar konularında diğer burçlara bakıyorum gayet makul cevaplar çıkıyor ama bu Boğa her yerde gırtlağının derdine :kriz:
:krizz: ayyy sahi hee hahahaha biyerdede lahmacun derdindeydi haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar