Burçlar En Çok Neye Dikkat Eder?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Burçlar En Çok Neye Dikkat Eder?

Koç burcu en çok karşısındaki insanın davranışlarına dikkat eder. Eğer onun sinirini bozucak bir hareketiniz olursa ilk andan bittiniz..

Boğa burcu en çok giyime dikkat eder. Onunla ilk buluşmanızda mutlaka güzel giyinmelisiniz ve bu böyle devam etmeli. Eleştirmeyi sever çünkü..

İkizler burcu en çok gülüşe dikkat eder. Yapmacıklıktan hoşlanmaz. Onun yanında içten gülerseniz sizi hep öyle güldüreceğinden şüpheniz olmasın..

Yengeç burcunun yanında kasıntı hareketlerde bulunmamalısınız. Ne kadar rahat olursanız o kadar hoşuna gider hareketleriniz. Doğal olun !

Aslan burcu en çok parfümünüze bakar. Güzel koku onu çok etkiler kötü kokudan hiç hoşlanmaz yanında hiç terlemeyin hatta..

Başak burcu en çok sıcakkanlılığa dikkat eder. O sıcak bir burçtur. Karşısındaki soğuk olursa o da öyle olursıcak olun ki herşey iyi olsun..

Terazi burcu en çok konuşmanıza bakar. Konuşma tarzınıza ve ona hitap edişinize. Eğer istediği şekildeyseniz şansınız yüksek ve ses tonunuz:)

Akrep burcu en çok dişlere bakar. Ve bakışlar onun için önemlidir. Etkili bakar ve en tatlı halinizle gülerseniz onun kalbini fethedebilrsiniz..

Yay burcu en çok giyiminize bakar. Kesinlikle cool görünmelisiniz ve ayakkabınız da çok önemlidir.

Oğlak burcu en çok muhabbetinize bakar. Suskun ve asık suratlıysanız hiç şansınız yok. Yanınızda sıkılmamasını sağlamanız lazım yoksa olmaz..

Kova burcu en çok fiziğinize bakar. Fit görünmelisiniz ve onu etkilemelisiniz. Onun dışında soğuk olmalısınız ki cazibeniz artsın.

Balık burcu sizi çok inceler. Kusurlarınız önemli değildir o kadar ama tatlı gülümsemeniz fena olmaz. Ve saçlarınız çok güzel olmalı..

Netten Alıntıdır.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.158
İkizler burcu en çok gülüşe dikkat eder. Yapmacıklıktan hoşlanmaz. Onun yanında içten gülerseniz sizi hep öyle güldüreceğinden şüpheniz olmasın..

işte bu benim :kayris:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.469
Koç burcu en çok karşısındaki insanın davranışlarına dikkat eder. Eğer onun sinirini bozucak bir hareketiniz olursa ilk andan bittiniz..

Sanırım doğru:tskler:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Boğa burcu en çok giyime dikkat eder. Onunla ilk buluşmanızda mutlaka güzel giyinmelisiniz ve bu böyle devam etmeli. Eleştirmeyi sever çünkü..

aynen canim:kayris:-gozluk

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Terazi burcu en çok konuşmanıza bakar. Konuşma tarzınıza ve ona hitap edişinize. Eğer istediği şekildeyseniz şansınız yüksek ve ses tonunuz:)

iste bu da ben :kayris:

H

Hera

Misafir
Aaa çok değişik bilgiler edindim farklı burçları okuyarak ilgimi çekti benim ne olduğum önemli değil ben kendimi zaten biliyorum : aklımda tutacağım diğer burçlar Mühim asıL Benim İçin =) kaaac Teşekkürler

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423

Evet giyime dikkat ettiğim çok doğru fakat insanları eleştirmekten asla hoşlanmam -gozluk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar