Burc Club Hotel İzmir-islami tesettürlü oteller

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Burc Club Hotel İzmir
Burc Club Hotel İzmir-islami tesettürlü oteller - muhafazakar Oteller - islami tatil yerleri Burc Club Hotel İzmir nerededir-



amyzkm.jpg

BURC CLUB BAHÇELERİ

Hotel BurccluB toplam 16.000m2 arazi üzerine kurulmuştur. Kompleksimiz yeşil bir bahçe içinde inşa edilmiştir. Çevre duyarlılığının bilincinde olan işletmemiz sizlere geniş bir yeşil alanda hizmet vermektedir.

Şehir ve çalışma ortamından uzaklaşıp ruhen ve bedenen dinleneceğiniz Butik otelmizde, en nadide bitki ve en güzel renklerle bezenmiş bahçelerimizle sizlere güzel bir tatil sunuyoruz. Okaliptus ağaçlarının ortasında kuş sesleriyle uyanıp yeşilin değişik tonlarıyla güne merhaba diyeceksiniz.

359wos0.jpg



SAĞLIK SERVİSLERİ

Misafirlerimiz için otelimiz içerisinde sağlık elemanının olduğu revir hizmetlerimiz mevcuttur. Ayrıca tıbbi müdahale gerektiren durumlarda, 24 saat acil ambulans servisi, tam teçhizatlı ve ameliyathane donanımlı bölgenin en büyük hastanesi olan Kuşadası Özel Hastanesi ile anlaşmamız olup Butik Otelimize sadece 10 dk. uzaktadır. 24 saat boyunca verilen doktor muayene hizmetleri sağlık bakanlığı kuralları içinde ücretlendirilmektedir. Bireysel olarak talep edilen ilaçlarınız sadece ilaç ücreti karşılığı yetkili hemşirelerimiz tarafından sağlanabilmektedir. Konu ile ilgili her türlü gereksinmenizde resepsiyon görevlileri ve misafir ilişkileri personelimiz size yardımcı olacaktır.

ALIŞVERİŞ

Hotelimiz içerisinde tatil için gerekli tüm ihtiyaçlarınızı sağlayabileceğiniz, sevdikleriniz ve kendiniz için hiç düşünmeden güvenle alış veriş yapabileceğiniz market mevcuttur. .



TEKNİK SERVİS

Teknik servis elemanlarımız 7gün 24 saat misafirlerimizin hizmetindedir. Üç vardiya halinde çalışılmakta ve sorunlara en kısa zamanda müdahale olanağı amaçlanmaktadır. Teknik servis ekibimiz tümü ile çağdaş ve yeni teknoloji ile donatılmış ekipmanla çalışmaktadır. Misafirlerimizin huzurlu bir tatil geçirmeleri tek amacımızdır.

1. Otelimizde 220V ve 50 hz AC kullanılmaktadır.
2. Enerji prizlerimiz Avrupa standartlarında 2 girişli prizlerdir.
3.Odalarımızda santral bağlantılı ve doğrudan telekom çıkışlı telefon hatlarımız bulunmaktadır. Bu hatlarda Avrupa standartı 2 telli RJ48 jack kullanılmıştır.
4. Odalarımızda wireless internet ağı bulunmaktadır.
5. Enerji kesilmelerinde 1 adet jeneratör otomatik olarak devreye girmektedir.
6. Misafirlerimize her türlü teknik ekipman otel sınırları içerisinde temin edilebilmektedir.
7. Elektronik ekipmanlar arasında : Aşağıdaki listelenen ekipmanlar Teknik Servisimiz tarafından sağlanabilmektedir;
Perde, 35mm.DVD, Televizyon, Ses Düzeni, Mikrofon (telli), Yazı Tahtası, Konuşma kürsüsü,
8. Otelimizde Internet erişimi 2048 k ADSL wireless ağ ile gerçekleşebilmektedir.

FİNANS BİLGİLERİ
Otelimizde Nakit, Kredi Kartı veya Döviz kullanılmaktadır. Ödemelerinizde değiştirilebilir (convertible) tüm para birimlerini kullanılabilirsiniz.

Kredi kartları arasında Visa ve Mastercard kabul edilmektedir.

İşletmelerimizde kişisel çek kabul edemediğimizi ve kredi kartı karşılığında nakit veremediğimizi üzülerek belirtmek isteriz. Yabancı para birimlerini otelimiz kasalarında 24 saat Türk Lirasına çevirme olanağınız bulunmaktadır.

Alıntıdır.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst