Burak Özçivit'ten Kuzey Güney Açıklaması

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

Çarşamba akşamları aynı saatte yayınlanan "Kuzey Güney" dizisi ile "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin reyting savaşı ile ilgili yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit konuştu, "Biz rakip olmayı kardeşçe ele alıyoruz, kalleşçe arkadan laf sokarak değil. Biz seyircilerin hayallerine karşılık vermek için bu işi yapıyoruz" dedi.

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi "Muhteşem Yüzyıl" da Malkoçoğlu'nu canlandıran ünlü Oyuncu Burak Özçivit, "Kuzey Güney" dizisi ile ilgili olarak “Her iki projede çok güzel. Ne yazık ki aynı saatlerde yayınlanıyor. Biz rakip olmayı kardeşçe ele alıyoruz, kalleşçe arkadan laf sokarak değil. Bizler seyircilerin hayallerine karşılık verebilmek için buradayız. Kuzey Güney çok farklı konusu olan, başarılı bir proje ayrıca Kıvanç'ın Oyunculuğunu da beğendim" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde gazetecilerin reyting savaşı ile ilgili sorusuna "Muhteşem Yüzyıl'la yaşanan rekabete de değinerek, bunlar tatlı rekabetler. Ben işimi yapıyorum ve kimseyi rakip olarak görmüyorum. Kim iyiyse o önde olsun, benim için sorun yok" açıklaması yapmıştı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar