Bugün Kendimiz İçin Ne Yaptık

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Bugün Kendimiz İçin Ne Yaptık


6b4f4c46fd8daff6f585ca57f84a276f.jpg



images.gif
Günümüz şartlarından,yaşam koşullarından vs. derken kendimiz için hiç birşey yapmaz olduk. Artık öyle bir hale geldik ki , boş zamanlarımızı televizyon karşısında bize hiç bir yararı olmayan proglamları izleyerek yada saatlerce pc başında geçiyoruz. Bir yerlerden başlayıp, kendimize bir düzen oturtturabilsek ne güzel olur değil mi?

Hergün yeni planlar tasarlayıp, uyamamak insanı strese sokar. İlk önce neden bu planları uygulayamadığımızın cevabını verebilmemiz gerekir. Bunun cevabı; "uğraşamadım" ise ,işte orada bir sorun vardır demektir. Bu sizin "kendinize vakit ayıramadığınızı" gösterir.

Gelin bugün hep beraber kendimiz için bir şey yapalım.Kitap okumak isteyenler; hemen bir kitap alsın eline, resim kursunu gitmek isteyenler; hiç vakit kaybetmeden internetten kurs araştırmalarına başlasın, tasarruf yapmak isteyenler; kumbaranan içine hemen bir bozukluk atmakla başlasın işe.

Bunlar tamamen örnek sizler için. Kendi içinizden geçen, fakat yapmaya fırsat bulamadığınız şeyler varsa yapın arkadaşlarım. Çünkü hepmizin kendimize ayıracağımız zamanımız mutlaka vardır.Televizyon izlerken,bir yandan da egzersiz yapmak sizin kendinize ufakta olsa zaman ayırdığınızı gösterir.

Bir reklamdan alıntı yapacak olursak;


SİZ HERŞEYE DEĞERSİNİZ.
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Televizyon izlerken,bir yandan da egzersiz yapmak sizin kendinize ufakta olsa zaman ayırdığınızı gösterir.

egsersız yaptııgm zaman sonrasndakı bakımım falan kendım ıco kıyı hıssettırıyo kendım ıcn bugun bısey yaptım hıssı superrrrrr
 

ayser

Daimi Üye
Katılım
12 Aralık 2009
Mesajlar
6.699
Tepki
7.439
Puan
113
Yaş
68
Konum
Kartepe
bu gün sabah kahvaltı hazırladım .Pazara gittim. Çamaşır yıkadım.ütü yaptım .oda topladım.sonra çayımı alıp buraya oturdum.kendim için yaptığım buraya oturmak:sim3:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst