Bugün (6 Ocak) Doğanlar

Rüya

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
1.413
Tepki
1.128
Puan
113
Konum
<<İstanbul>>
Oğlak

Kavrama yetenekleri sayesinde, bir çok problemlerin üstesinden kolayca gelirler.Yaratıcı ve düzenleyicidir. Çevresel ilişkilerini daima kendi tarzlarına göre yönlendirmekten hoşlanırlar. Yaptıkları her işin, belli bir amacı ve nedeni vardır.Bilgiye aşık kişilerdir. Araştırmacı ve mantıklı yönleri her zaman ortaya çıkar. Bazen dar düşünceli ve sabit düşündükleri için, zaman kaybı yaşar ve önüne gelen fırsatları kaçırırlar. İdeallerine bağlıdırlar. Tepkileri yavaş ama güçlüdür. Mükemmel bir hafızaya sahiptirler. Bilgiler üzerinde çok düşünür ve kararlı bir şekilde sonuca giderler. Ruhani yönlerini oldukça güçlüdür.. Bulunduğu ortamlarda düşüncelerini saklamayı yeğlerler.. Her konuda özgüvenleri yüksektir.Aile kavramı onlar için yüce bir duygudur. Gizli bir kariyer tutkuları vardır.

Bugün Doğan Kadınlar

Sakin ve telaşsız yapılarıyla bulundukları yere sükunet getirirler. Sanata eğilimli ve derin kişilerdir. Tartışmalardan hoşlanmadıkları için, kalabalık ve gürültülü ortamlardan kaçarlar. Sevdikleriyle bir arada olmaktan ve dost sohbetlerinden müthiş keyif alan bu kişilerle yaşamı bir sanat gibi yaşayabilirsiniz. Kıskanılmaktan nefret ederler. Konuşarak sorunların çözüleceğine inanırlar.

Bugün Doğan Erkekler

Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler. Hayatlarının ilk adımlarında çok fazla değişim yaşamalarına rağmen, ileri yıllarında sabit bir tablo ortaya çıkarırlar. . Yüksek hedefleri olan kişilerdir. Sadakat konusunda, duygusal sapmaları olabilir.

Bugün Doğan Çocuklar

Sessiz ve mahcup tavırları altında müthiş bir enerji saklıdır. Gülümseyen çehreleriyle, çevrelerinin motivayon kaynağı olmayı başarırlar.Arkadaşlarıyla uyumludurlar. Dikkat çekmekten hoşlndıkları için, bilgilerini ön plana çıkarmaktan hoşlanırlar. Meraklı ve sorgulayıcıdırlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst