Bugün (5 Şubat) Doğanlar

Rüya

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
1.413
Tepki
1.128
Puan
113
Konum
<<İstanbul>>
Gelişmeye açık gibi görünseler de tutucu olduklarından dolayı pek fazla insanlara yakın olmaktan hoşlanmazlar. Her türlü sanatsal olaylara yatkındırlar. Genellikle sevgi dolu ve sevgisini paylaşmayı bilen kişilerdir. Hislerinden ve yanlış anlaşılmalardan dolayı hep değişik yorumlanırlar.Yardım sever ve çevrelerinde yapıcı kişilerdir.Sosyal ve toplumsal olaylardan çok fazla etkilenirler. Genelde pek çok işini perde arkasından yönetirler. Çevrelerinde uyum onlar için çok önemlidir. Her konuda bilgi sahibi olmayı severler. Bazen kuruntulu hayalperest kötümser melankolik olabilirler. Bir anda fikir değiştirebilirler. Uzun süreli sevgiye adaptasyonları zordur. Yalnız kalmaktan hoşlanmadıkları için ilişkilerinde hata yapma olasılıkları fazladır. İnsancıl yapıları nedeniyle yardım etmeyi severler.

Bugün Doğan Kadınlar

Halkla ilişkiler konusunda başarılı çalışmalar yaparlar. Organizasyon kabiliyetleri çok fazla gelişmiştir.Yazarlık resim yayıncılık öğretim ve haberleşme konularında yetenek sahipleridir. Kazanç konularında yöntemli olarak planlanmış değişik düşünceleri vardır.. Birden fazla evlilik yapabilirler.Rahat ve huzur onlar için çok önemlidir.

Bugün Doğan Erkekler

Bilimsel konulara fazla ilgi duyarlar. Evlerinde her türlü elektronik cihaza rastlayabilirsiniz. Gençliklerinde oldukça yakışıklı ve cazibelidirler. İlerleyen yaşlarında bile kendilerine bakmasını bilirler. Fakat erken gözlük takabilirler. Özgürlük tutkuları yüzünden geç yaşta evlenirler.

Bugün Doğan Çocuklar

Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler. Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler. Arkadaşları arasında farklı yönleri ile dikkat çekerler. Zor çocuklardır.ve onlarla yaşayan kişileri oldukça zorlarlar. Her şeyden çok çabuk bıkarlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst