Bugün (5 ocak) Doğanlar

Rüya

Daimi Üye
Katılım
12 Temmuz 2008
Mesajlar
1.413
Tepki
1.128
Puan
113
Konum
<<İstanbul>>
Oğlak

Kişisel cazibeleri çok yüksektir.Maddi konularda hiç kimseye güvenmezler Duygusal yaşamları zengin kişilerdir. Bulundukları ortamlarda öne çıkmayı iyi bilirler. Hayal güçleri çok yüksek olan kişilerdir. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir. Farklı gurup fikirlerine ihtiyaç duyarlar. Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar.Birlikte çalıştığı kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. Sempatik yapılarından dolayı olayları çabuk toparlamasını bilirler. . Kimseye ödün vermedikleri için, yaşamı kendi tarzlarına göre yaşarlar. . Konuşma yeteneği çok güçlü oldukları için, girdiği ortamlarda karşısındaki kişileri kolaylıkla ikna ederler. Eleştirilmeye gelemezler.

Bugün Doğan Kadınlar

Hızlı düşünürler ve kararlarını çok çabuk değiştirirler. Sinirli görüntülerinin altında güvensizlik duyguları onları daima rahatsız eder. Özgürlük duygularını kullanamazlarsa, huzursuz ve kaprisli olurlar. İlgi çekici ve güzel yüzleri vardır. Mimiklerini çok iyi kullanırlar. Azimli ve çalışkandırlar. Duyuları çok fazla gelişmiştir.

Bugün Doğan Erkekler

Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Aktif zekaları sayesinde çözümlemeyecekleri olay yoktur. Kendilerine çok güvenirler. . Aşk yaşantıları oldukça renklidir. Kişisel cazibe ve fiziksel çekiciliklerinin tüm avantajlarını kullanırlar. Arkadaşları ve dostlarıyla güçlü duygusal bağlar kurarlar.

Bugün Doğan Çocuklar

Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler. Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler. İnatçı ve sabit düşünürler. Garip ve ilgi çekici bir havaları vardır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst